Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 eggplant (medium), cut into pieces (2 cm)
- 1 zucchini (large), cut into pieces (2 cm)
- 2 tsp sea salt
- 40 g soy sauce
- 80 g brown sugar
- 30 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 30 g Chinese black vinegar (see Tips)
- 30 g sesame oil, plus an extra 1-2 tsp to fry
- ½ tsp Chinese five spice powder
- 1 tsp Sichuan peppercorns (see Tips)
- 2 tsp chilli broad bean paste (see Tips)
- 2 cm piece fresh ginger
- 4 garlic cloves
- 2 tbsp cornflour
- 220 g black rice
- 1000 g water
- 1 bunch Asian greens, trimmed and cut into thirds
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into slices, to garnish
- 1 fresh long red chilli, trimmed and cut into slices, to garnish
- sesame seeds, to garnish
- kimchi, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2351.7 kJ / 559.9 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 69.1 g
- Yağ
- 28 g
- Doymuş Yağ
- 4.1 g
- Lif
- 10.5 g
- Sodyum
- 2065.7 mg
Alternatif tarifler
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30min
Ma po dou fu (mapo tofu)
15p
Crispy Korean tofu
1 Std. 20 Min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55min
Suan la tang (hot and spicy soup)
35min
Gwinganna polenta with vegetables
1 godz. 10 min
Warm bulgur salad with orange dressing
40min
One whole cauliflower
45min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 Std. 30 Min
Soba noodle and tofu salad
35min
Chickpea shawarma salad bowl
40min