
Cihazlar ve Aksesuarlar
Crispy Korean tofu
Hazırlık 40 dk
Toplam 1sa 20 dk
4 portions
Malzemeler
Tofu coating
-
almond milk160 g
-
cornflour120 g
-
plain flour80 g
-
garlic powder1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Sauce
-
garlic cloves5
-
fresh ginger10 g
-
light brown sugar60 g
-
rice wine vinegar60 g
-
pure maple syrup60 g
-
Korean chilli paste (gochujang) to taste ( see Tips)30 - 50 g
-
ketchup (see Tips)30 g
-
sesame oil20 g
-
dark soy sauce20 g
Rice and broccoli
-
water1000 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
long grain white rice200 g
-
broccoli florets350 g
Tofu
-
firm tofu pressed for 30 minutes, then cut into cubes (2 cm - see Tips)400 g
-
vegetable oil to deep fry1000 - 1500 g
-
spring onions/shallots cut into slices (5 mm), to garnish2
-
sesame seeds to garnish
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
749.3 kcal /
3147 kJ
Protein
21.7 g
Yağ
30.7 g
Karbonhidrat
98.4 g
Lif
10.5 g
Doymuş Yağ
3.9 g
Sodyum
1072.2 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Flavours of Korea
15 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda