Creamy miso mushroom udon

Creamy miso mushroom udon

4.6 67 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
4 portions

Malzemeler

  • garlic cloves
    2
  • boiling water
    1500 g
  • Vegetable stock paste (see Tip)
    40 g
  • fresh mixed mushrooms sliced (e.g. king oyster, enoki, shitake, Swiss brown)
    400 g
  • dried udon noodles
    180 g
  • extra virgin olive oil plus extra to stir through
    20 g
  • sesame oil
    ½ tsp
  • unsalted butter cut into pieces
    80 g
  • spring onions/green onions thinly sliced, plus extra to garnish
    3
  • pouring (whipping) cream
    80 g
  • ground white pepper
    2 pinches
  • white miso paste
    40 g
  • shichimi togarashi seasoning to serve (see Tip)

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 491.5 kcal / 2056.4 kJ
Protein 11 g
Yağ 32.4 g
Karbonhidrat 41.5 g
Lif 3.3 g
Doymuş Yağ 16.3 g
Sodyum 408.4 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...