Creamy miso mushroom udon
TM6

Creamy miso mushroom udon

4.8 (8 değerlendirme)

Malzemeler

  • 2 garlic cloves
  • 1500 g boiling water
  • 40 g Vegetable stock paste (see Tip)
  • 400 g fresh mixed mushrooms, sliced (e.g. king oyster, enoki, shitake, Swiss brown)
  • 180 g dried udon noodles
  • 20 g extra virgin olive oil, plus extra to stir through
  • ½ tsp sesame oil
  • 80 g unsalted butter, cut into pieces
  • 3 spring onions/green onions, thinly sliced, plus extra to garnish
  • 80 g pouring (whipping) cream
  • 2 pinches ground white pepper
  • 40 g white miso paste
  • shichimi togarashi seasoning, to serve (see Tip)

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
2056.4 kJ / 491.5 kcal
Protein
11 g
Karbonhidrat
41.5 g
Yağ
32.4 g
Doymuş Yağ
16.3 g
Lif
3.3 g
Sodyum
408.4 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler