
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 garlic cloves
- 1500 g boiling water
- 40 g Vegetable stock paste (see Tip)
- 400 g fresh mixed mushrooms sliced (e.g. king oyster, enoki, shitake, Swiss brown)
- 180 g dried udon noodles
- 20 g extra virgin olive oil plus extra to stir through
- ½ tsp sesame oil
- 80 g unsalted butter cut into pieces
- 3 spring onions/green onions thinly sliced, plus extra to garnish
- 80 g pouring (whipping) cream
- 2 pinches ground white pepper
- 40 g white miso paste
- shichimi togarashi seasoning to serve (see Tip)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 491.5 kcal / 2056.4 kJ
- Protein
- 11 g
- Yağ
- 32.4 g
- Karbonhidrat
- 41.5 g
- Lif
- 3.3 g
- Doymuş Yağ
- 16.3 g
- Sodyum
- 408.4 mg