Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), rind reserved (optional - see Tips)
- 200 g leftover bread, cut into slices
- 4 garlic cloves
- 70 g unsalted butter
- 1 onion (150 g), cut into pieces
- 1 tomato, cut into pieces
- 1 celery stalk, including leaves, cut into pieces
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 bunch kale, stalks roughly chopped; leaves reserved separately (150-200 g leaves), cut into fine slices
- 200 g bacon, cut into cubes (1 cm - see Tips)
- 20 g extra virgin olive oil
- 900 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g tomato passata (see Tips)
- 2 sprigs fresh rosemary (whole)
- 1 cinnamon quill
- 400 g canned cannellini beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining - see Tips)
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2180.4 kJ / 521.1 kcal
- Protein
- 19.7 g
- Karbonhidrat
- 44.9 g
- Yağ
- 30.6 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Lif
- 8.3 g
- Sodyum
- 580.5 mg
Alternatif tarifler
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 Std. 40 Min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, TM6)
30 min
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30 min
Eggplant and ricotta involtini
1h 20 min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
10min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20 min
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30 min
Pasta e fagioli
26h
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h