![Slow-cooked eggplant pasta sauce Slow-cooked eggplant pasta sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/529529a9-ad7a-474c-a12b-c1e2d00676cd/Derivates/53238760-fd79-4435-95e6-ba992d91d4da.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 garlic cloves
- 2 tsp dried oregano
- 200 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 30 g olive oil
- 400 g canned diced tomatoes
- 80 g tomato paste
- 50 g red wine
- ½ tsp salt, plus extra to season cooking water
- 500 g eggplant, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 2 tbsp pitted Kalamata olives
- 1200 g water
- 320 g dried pasta of choice
- 20 g toasted pine nuts
- shaved Parmesan cheese, to serve
- fresh basil leaves, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2084.3 kJ / 496.3 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Karbonhidrat
- 68 g
- Yağ
- 14.1 g
- Doymuş Yağ
- 1.9 g
- Lif
- 9.8 g
- Sodyum
- 489.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wonton soup (vegetarian)
45 Min
Hoisin tofu with brown rice
50 Min
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15 dk
Silverbeet dahl
8h 40min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min
Risotto verde (TM6)
30min
Lentil and pumpkin pot pies
1 godz. 25 min
Broccoli mustard pasties
1 godz. 55 min
Chickpea ratatouille (gut health)
1 Std.
Brown basmati rice
35 Min
Mushroom risotto (TM6)
30min
Pumpkin and ricotta cannelloni
1sa 20 dk