Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 garlic cloves
- 2 tsp dried oregano
- 200 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 30 g olive oil
- 400 g canned diced tomatoes
- 80 g tomato paste
- 50 g red wine
- ½ tsp salt, plus extra to season cooking water
- 500 g eggplant, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 2 tbsp pitted Kalamata olives
- 1200 g water
- 320 g dried pasta of choice
- 20 g toasted pine nuts
- shaved Parmesan cheese, to serve
- fresh basil leaves, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2084.3 kJ / 496.3 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Karbonhidrat
- 68 g
- Yağ
- 14.1 g
- Doymuş Yağ
- 1.9 g
- Lif
- 9.8 g
- Sodyum
- 489.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto verde (TM6)
30 min
Lentil moussaka
3h 30min
Eggplant cannelloni
1 godz. 35 min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1h 10min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8u. 15min
Pasta with fennel and tomato sauce
40 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Hoisin tofu with brown rice
50min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Summer dahl
35min