Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 garlic cloves
- 2 tsp dried oregano
- 200 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 30 g olive oil
- 400 g canned diced tomatoes
- 80 g tomato paste
- 50 g red wine
- ½ tsp salt, plus extra to season cooking water
- 500 g eggplant, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 2 tbsp pitted Kalamata olives
- 1200 g water
- 320 g dried pasta of choice
- 20 g toasted pine nuts
- shaved Parmesan cheese, to serve
- fresh basil leaves, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2084.3 kJ / 496.3 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Karbonhidrat
- 68 g
- Yağ
- 14.1 g
- Doymuş Yağ
- 1.9 g
- Lif
- 9.8 g
- Sodyum
- 489.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto verde (TM6)
30 Min
Pasta with fennel and tomato sauce
40 Min
Chickpea ratatouille (gut health)
1 Std.
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 Std. 20 Min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 Min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30 Min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8h 15min
Mushroom risotto (TM6)
30 Min
Summer dahl
35 Min
Tex-mex vegetable stew
1 Std. 15 Min
Wonton soup (vegetarian)
45 Min
Beetroot risotto
35 Min