Slow-cooked eggplant pasta sauce

Slow-cooked eggplant pasta sauce

3.3 86 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 5sa 40 dk
4 portions

Malzemeler

  • garlic cloves
    2
  • dried oregano
    2 tsp
  • brown onion cut into wedges (3-4 cm)
    200 g
  • olive oil
    30 g
  • canned diced tomatoes
    400 g
  • tomato paste
    80 g
  • red wine
    50 g
  • salt plus extra to season
    ½ tsp
  • eggplant cut into pieces (approx. 2 cm)
    500 g
  • pitted Kalamata olives
    2 tbsp
  • water
    1200 g
  • dried pasta of choice
    320 g
  • shaved Parmesan cheese to serve
  • fresh basil leaves for garnishing
  • toasted pine nuts
    20 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 386.5 mg
Protein 14.3 g
Kalori 2056.1 kJ / 491.4 kcal
Yağ 13.1 g
Lif 9.3 g
Doymuş Yağ 1.6 g
Karbonhidrat 79.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...