Cihazlar ve Aksesuarlar
Slow-cooked eggplant pasta sauce
Hazırlık 15 dk
Toplam 5sa 40 dk
4 portions
Malzemeler
-
garlic cloves2
-
dried oregano2 tsp
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)200 g
-
olive oil30 g
-
canned diced tomatoes400 g
-
tomato paste80 g
-
red wine50 g
-
salt plus extra to season½ tsp
-
eggplant cut into pieces (approx. 2 cm)500 g
-
pitted Kalamata olives2 tbsp
-
water1200 g
-
dried pasta of choice320 g
-
shaved Parmesan cheese to serve
-
fresh basil leaves for garnishing
-
toasted pine nuts20 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
386.5 mg
Protein
14.3 g
Kalori
2056.1 kJ /
491.4 kcal
Yağ
13.1 g
Lif
9.3 g
Doymuş Yağ
1.6 g
Karbonhidrat
79.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Slow Cooking
10 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Potato and green pea curry
50 dk
Lentil moussaka
3sa 30 dk
Lentil and pumpkin pot pies
1sa 25 dk
Tex-mex vegetable stew
1sa 15 dk
Vegetarian quiche
1sa 55 dk
Savoury tofu quiche
1sa 30 dk
Mashed pea and corn slice
40 dk
Hearty lentil chilli
50 dk
Red lentil cauliflower dahl
35 dk
Broccoli mustard pasties
1sa 55 dk
Bean ratatouille with halloumi
30 dk
Butternut mac and cheese
45 dk