Eggplant rotolo

Eggplant rotolo

3.9 20 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 40 dk
6 portions

Malzemeler

  • olive oil plus extra for drizzling
    20 g
  • salt plus extra for seasoning
    1 ½ tsp
  • ground black pepper plus extra for seasoning
    1 tsp
  • Parmesan cheese cut into pieces (2 cm)
    50 g
  • lemon peel (approx. 1 x 8 cm strips), no white pith
    3 pieces
  • garlic cloves
    2
  • carrot cut into quarters
    1
  • brown onion (approx. 150 g), cut into halves
    1
  • celery stalk trimmed and cut into thirds
    1
  • pork mince
    750 g
  • red wine
    150 g
  • tomato paste
    80 g
  • canned chopped tomatoes
    400 g
  • dried Italian herbs
    2 tbsp
  • eggplants cut into thin slices lengthways (15-18 slices, approx. 5 mm thick)
    2
  • smooth ricotta cheese
    250 g
  • fresh basil leaves only
    3 sprigs
  • pine nuts toasted (optional)
    30 g

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 440.7 kcal / 1850.8 kJ
Protein 36.6 g
Yağ 26.7 g
Karbonhidrat 10.7 g
Lif 7.3 g
Doymuş Yağ 9 g
Sodyum 965.6 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...