Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g olive oil, plus extra for drizzling
- 1 ½ tsp salt, plus extra for seasoning
- 1 tsp ground black pepper, plus extra for seasoning
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (2 cm)
- 3 pieces lemon peel (approx. 1 x 8 cm strips), no white pith
- 2 garlic cloves
- 1 carrot, cut into quarters
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 celery stalk, trimmed and cut into thirds
- 750 g pork mince
- 150 g red wine
- 80 g tomato paste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 2 tbsp dried Italian herbs
- 2 eggplants, cut into thin slices lengthways (15-18 slices, approx. 5 mm thick)
- 250 g smooth ricotta cheese
- 3 sprigs fresh basil, leaves only
- 30 g pine nuts, toasted (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1850.8 kJ / 440.7 kcal
- Protein
- 36.6 g
- Karbonhidrat
- 10.7 g
- Yağ
- 26.7 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 7.3 g
- Sodyum
- 965.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
White fish and lemon risotto
30min
Asparagus risotto
40min
Caribbean stew and steamed rice cups
9ωρ. 15 λεπτ.
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40min
Salmon and fennel risotto
30min
Pork with black bean sauce
30min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 Std. 10 Min
Chicken cacciatore
50 min
Mediterranean vegetable bake
50 min
Vegetable bake with goat's feta
1 Std. 30 Min