Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g olive oil, plus extra for drizzling
- 1 ½ tsp salt, plus extra for seasoning
- 1 tsp ground black pepper, plus extra for seasoning
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (2 cm)
- 3 pieces lemon peel (approx. 1 x 8 cm strips), no white pith
- 2 garlic cloves
- 1 carrot, cut into quarters
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 celery stalk, trimmed and cut into thirds
- 750 g pork mince
- 150 g red wine
- 80 g tomato paste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 2 tbsp dried Italian herbs
- 2 eggplants, cut into thin slices lengthways (15-18 slices, approx. 5 mm thick)
- 250 g smooth ricotta cheese
- 3 sprigs fresh basil, leaves only
- 30 g pine nuts, toasted (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1850.8 kJ / 440.7 kcal
- Protein
- 36.6 g
- Karbonhidrat
- 10.7 g
- Yağ
- 26.7 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 7.3 g
- Sodyum
- 965.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Asparagus risotto
40 Min
Broccoli and blue cheese soup
25 Min
Chicken cacciatore
50 Min
Mediterranean capsicums
2 godz.
Beef, apricot and pine nut pastilla
1sa 20 dk
Lamb with pumpkin and lentils
50 Min
Lemon and lamb pie with filo topping
2 godz. 40 min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 Min
Beef and pepper ragu
2h 15min
Melanzane parmigiana
2h 5min