Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra to grease and brush
- 2 zucchini, 1 peeled into ribbons and 1 deseeded and cut into pieces (3 cm)
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- ½ red capsicum (approx. 50 g), deseeded and cut into pieces (3 cm)
- 1 carrot, cut into pieces (3 cm)
- 700 g filtered water
- ½ tsp dried oregano
- 1 ½ tbsp stock paste (see Tips)
- 150 g polenta
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp pine nuts
- vegan Parmesan cheese, to sprinkle (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 671.1 kJ / 159.8 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Karbonhidrat
- 16.6 g
- Yağ
- 8.4 g
- Lif
- 2.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 Min
Mushroom quinotto
30 Min
Pearl barley risotto with asparagus
1 Std. 5 Min
Raw pumpkin and zucchini curry
25 Min
Mediterranean capsicums
2h
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Pea and garden mint fritters
25 Min
Pumpkin tart
2h 15min
Savoury stuffed pumpkin
1h 25min
Sweet potato lasagne
1 Std. 20 Min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 Min