Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra to grease and brush
- 2 zucchini, 1 peeled into ribbons and 1 deseeded and cut into pieces (3 cm)
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- ½ red capsicum (approx. 50 g), deseeded and cut into pieces (3 cm)
- 1 carrot, cut into pieces (3 cm)
- 700 g filtered water
- ½ tsp dried oregano
- 1 ½ tbsp stock paste (see Tips)
- 150 g polenta
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp pine nuts
- vegan Parmesan cheese, to sprinkle (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 671.1 kJ / 159.8 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Karbonhidrat
- 16.6 g
- Yağ
- 8.4 g
- Lif
- 2.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Asparagus risotto
40 Min
Leek quiche
1sa 20 dk
Pearl barley risotto with asparagus
1ωρ. 5 λεπτ.
Pea and garden mint fritters
25 Min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 Min
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1ωρ. 15 λεπτ.
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Mushroom quinotto
30min
Savoury tofu quiche
1 godz. 30 min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1ωρ. 15 λεπτ.