Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 300 g ripe tomatoes, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (2-3 cm)
- 1 tbsp dried mixed herbs (e.g. thyme, rosemary, marjoram, basil, parsley)
- 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 300 g eggplant, cut into pieces (2-3 cm)
- 200 g zucchini, cut into pieces (2-3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 452.9 kJ / 107.8 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 8.5 g
- Yağ
- 5.7 g
- Doymuş Yağ
- 0.9 g
- Lif
- 5.8 g
- Sodyum
- 567.3 mg
Alternatif tarifler
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Lentil hotpot
12 Std. 45 Min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Tomato and red lentil soup
30 min
Asparagus risotto
40 min
Minestrone
40 min
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10 min
Artichoke and bean ragout
1h 30min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Beetroot risotto
35 min
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Zucchini soup
25 min