Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roasted vegetables
- 800 g sweet potato, peeled and cut into cubes (2 cm)
- 1 red onion (approx. 150 g), cut into rounds (5 mm)
- 2 tbsp olive oil
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground cumin
Grains
- 1400 g water, plus extra as needed
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g cracked freekeh
- 150 g French green lentils
- 40 g olive oil
- 1 tbsp pomegranate molasses
Salad
- 1 grapefruit, segmented and cut into pieces (2 cm)
- 100 g rocket
- 50 g pitted green olives
- 1 piece preserved lemon, zest only, cut into thin slices
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- red wine vinegar, to season (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 1340.5 kJ / 319.1 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Karbonhidrat
- 38.9 g
- Yağ
- 11.9 g
- Doymuş Yağ
- 1.8 g
- Lif
- 5.9 g
- Sodyum
- 884.6 mg
Alternatif tarifler
Quinoa tabouli
12u. 40min
Colourful quinoa salad
40 min
Freekeh and broad bean salad
2 Std. 30 Min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 Min
Grain salad lettuce cups
1h 55min
Fattoush with grilled haloumi
5h
Superfood salmon salad
1 godz. 5 min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 Std.
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 Min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 Min
Brown rice salad
40 min