Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roasted vegetables
- 800 g sweet potato, peeled and cut into cubes (2 cm)
- 1 red onion (approx. 150 g), cut into rounds (5 mm)
- 2 tbsp olive oil
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground cumin
Grains
- 1400 g water, plus extra as needed
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g cracked freekeh
- 150 g French green lentils
- 40 g olive oil
- 1 tbsp pomegranate molasses
Salad
- 1 grapefruit, segmented and cut into pieces (2 cm)
- 100 g rocket
- 50 g pitted green olives
- 1 piece preserved lemon, zest only, cut into thin slices
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- red wine vinegar, to season (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 1340.5 kJ / 319.1 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Karbonhidrat
- 38.9 g
- Yağ
- 11.9 g
- Doymuş Yağ
- 1.8 g
- Lif
- 5.9 g
- Sodyum
- 884.6 mg
Alternatif tarifler
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 Min
Warm sweet potato and chickpea salad
45 Min
Superfood salmon salad
1h 5min
Freekeh and broad bean salad
2hod. 30min
Colourful quinoa salad
40min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1h
Jewelled quinoa salad
1 godz. 35 min
Sweetcorn and black rice salad
1h
Quinoa salad with mango salsa
1h
Quinoa salad with chicken and avocado
1 Std. 15 Min