Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g de petit salé, en tranches de 2 cm d'épaisseur
- 1400 g d'eau froide
- 150 g d'oignons, coupés en quatre
- 1 gousse d'ail
- 20 g de gingembre frais
- 100 g de carottes, en rondelles
- 4 brins de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 350 g de lentilles vertes sèches
- 1 c. à soupe de curry en poudre
- 2 clous de girofle
- 1000 g d'eau
- du poivre moulu
- 2 saucisses de Montbéliard
- 1 bouquet de persil frais, effeuillé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4306 kJ / 1031 kcal
- Protein
- 88 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 50 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Petit salé aux lentilles
1 Std. 10 Min
Petit salé aux lentilles
55 Min
Rouelle de veau aux carottes
50 Min
Colombo de porc à la guyanaise
1 Std. 15 Min
Tajine de légumes, pois chiches et poulet
55 Min
Petit salé aux lentilles
1 Std. 35 Min
Sauté de porc au caramel et choux de Bruxelles
1 Std.
Colombo de porc aux légumes
45 Min
Mijoté de haricots rouges au chorizo façon minestrone
25 Min
Sauté de porc sauce cacahuète
45 Min
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55 Min
Pot-au-feu
1 Std. 35 Min