Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g de petit salé, en tranches de 2 cm d'épaisseur
- 1400 g d'eau froide
- 150 g d'oignons, coupés en quatre
- 1 gousse d'ail
- 20 g de gingembre frais
- 100 g de carottes, en rondelles
- 4 brins de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 350 g de lentilles vertes sèches
- 1 c. à soupe de curry en poudre
- 2 clous de girofle
- 1000 g d'eau
- du poivre moulu
- 2 saucisses de Montbéliard
- 1 bouquet de persil frais, effeuillé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4306 kJ / 1031 kcal
- Protein
- 88 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 50 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mijoté de lentilles aux carottes et œufs mollets
30min
Sauté de porc aux carottes et riz vapeur
1h
Porc aux lentilles
1h 20min
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55min
Sauté de porc au caramel et choux de Bruxelles
1h
Mijoté de lentilles et légumes verts
55min
Filet mignon de porc façon vindaloo
30min
Colombo de porc aux légumes
45min
Rougail saucisses et flan coco
1h 50 min.
Petit salé aux lentilles
55min
Petit salé aux lentilles
1h 35min
Sot-l'y-laisse de dinde au curry doux
1h 5min