Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 gousses d'ail
- 300 g de lait
- 400 g de filets de haddock, sans peau
- 600 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 30 g de beurre, en morceaux
- 30 g de chapelure
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 934.5 kJ / 220.8 kcal
- Protein
- 20.2 g
- Karbonhidrat
- 20.8 g
- Yağ
- 6.5 g
- Doymuş Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 630.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brandade de morue et persillade
50min
Parmentier au céleri et au haddock
1 Std. 15 Min
Parmentier de lieu noir
1 Std. 20 Min
Truite farcie au maroilles
1 Std.
Tajine de crevettes, moules et noix de saint-jacques
1 godz. 5 min
Brandade de chou vert aux deux poissons
1 Std.
Gratin d'hiver au bar, sauce choron
1 Std. 20 Min
Mijoté de thon aux pommes de terre
55 min
Sauce dieppoise
35min
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45min
Cassolette de poissons
1 Std.
Gratin de lieu et de poireaux au cheddar
45min