Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mustard marinade
- 1000 g beef flank, sinew removed (see Tips)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 2 garlic cloves
- 50 g Worcestershire sauce
- 50 g olive oil
- 1 tbsp French mustard
- 1 tbsp dried oregano
- ¼ tsp ground black pepper
Horseradish cream sauce
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g crème fraîche (see Tips)
- 20 g lemon juice
- 30 g horseradish cream
- 1 tsp French mustard
- 2 pinches cayenne pepper
- 2 pinches salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3655.3 kJ / 870.3 kcal
- Protein
- 71.8 g
- Karbonhidrat
- 6.4 g
- Yağ
- 60.2 g
- Doymuş Yağ
- 18.2 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 708.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20 min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 35min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
2j
Sunday lamb roast
1h 55min
Orange-brined turkey
29hod. 45min
Buffalo chicken wings
45 Min
Smoked Indian-spiced quail
3h 20 min
Salmon with Vegetable Sauce
25 min
Glazed carrots with honey
1h 10 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 Min
Chorizo and prawns a la Sidra
25 min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 Min