Cihazlar ve Aksesuarlar
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
Hazırlık 20 dk
Toplam 4sa 20 dk
4 portions
Malzemeler
Mustard marinade
-
beef flank sinew removed (see Tips)1000 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
garlic cloves2
-
Worcestershire sauce50 g
-
olive oil50 g
-
French mustard1 tbsp
-
dried oregano1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
Horseradish cream sauce
-
mayonnaise (see Tips)100 g
-
crème fraîche (see Tips)100 g
-
lemon juice20 g
-
horseradish cream30 g
-
French mustard1 tsp
-
cayenne pepper2 pinches
-
salt2 pinches
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
708.4 mg
Protein
71.8 g
Kalori
3655.3 kJ /
870.3 kcal
Yağ
60.2 g
Lif
2 g
Doymuş Yağ
18.2 g
Karbonhidrat
6.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
MEATER+®
15 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Skirt Steak Spiralized Salad
35 dk
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25 dk
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1sa
Tzatziki
15 dk
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25 dk
Steak au Poivre
20 dk
Crayfish pâté
4sa 45 dk
Smoked salmon mousse
5 dk
Flank steak with horseradish cream sauce
4sa 20 dk
Oysters Mignonette
5 dk
Grilled scallops with chilli jam
25 dk
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50 dk