Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pink peppercorn sauce
- 1 garlic clove
- 1 eschalot, cut into halves
- 40 g salted butter, cut into cubes
- 50 g white wine
- 1 tsp tomato paste
- 2 tbsp pink peppercorns, lightly crushed (see Tips)
- 100 g water
- 1 tsp Chicken stock powder or Chicken stock paste (see Tips)
- 200 g pouring (whipping) cream
- 4 egg yolks (see Tips)
Surf and turf
- 500 g water
- 8 - 12 large raw prawns, deveined and butterflied
- 4 beef fillet steaks
- extra virgin olive oil, to drizzle
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- thick-cut chips, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2982.2 kJ / 710 kcal
- Protein
- 39.9 g
- Karbonhidrat
- 20.8 g
- Yağ
- 51.1 g
- Doymuş Yağ
- 22.9 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 637.4 mg
Alternatif tarifler
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 20 Min
Oysters Kilpatrick
15min
Beef Stroganoff
1h
Sunday lamb roast
1h 55min
Buffalo chicken wings
45 min
Veal pizzaiola
40 min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25 min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 min