Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sous-Vide Sausage
- 2 oz yellow onions, halved
- 2 oz carrots, cut into pieces
- 2 oz celery, cut into pieces
- 14 oz uncooked pork sausages, casings removed, cut in pieces
- 1 tsp balsamic vinegar
- 1 - 2 pinches salt
- 3 fresh sage leaves
- 2 sprigs fresh rosemary
- water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill mark)
-
1
oz lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)
veya 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
Assembly and Serving
- 2 oz white wine
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 1 can tomatoes (approx. 14 oz)
- 2 tsp sugar
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp salt
- 2 - 3 pinches ground black pepper
- fresh basil leaves, to garnish (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1810.6 kJ / 432.8 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Karbonhidrat
- 11.5 g
- Yağ
- 35.5 g
- Doymuş Yağ
- 9.3 g
- Lif
- 3.5 g
- Sodyum
- 878 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Shrimp Orzo with Peas
30 min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 Std.
Pulled Pork
4h 5min
Spinach and Artichoke Garlic Bread
20min
Chicken Étouffée
1 Std. 25 Min
Chicken, Chorizo and Potato Stew
50 min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3 Std. 35 Min
Salisbury Steak TV Dinner
1 Std.
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50 min
Boeuf Bourguignon
11h 25min
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1 Std. 20 Min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 Std. 5 Min