![Sous-Vide Sausage Ragù Sous-Vide Sausage Ragù](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a3c84b9e-889a-4f1d-8873-17e4126adfe3/Derivates/0159b392-3868-4bb9-84cf-cf4ff69638a7.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sous-Vide Sausage
- 2 oz yellow onions, halved
- 2 oz carrots, cut into pieces
- 2 oz celery, cut into pieces
- 14 oz uncooked pork sausages, casings removed, cut in pieces
- 1 tsp balsamic vinegar
- 1 - 2 pinches salt
- 3 fresh sage leaves
- 2 sprigs fresh rosemary
- water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill mark)
-
1
oz lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)
veya 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
Assembly and Serving
- 2 oz white wine
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 1 can tomatoes (approx. 14 oz)
- 2 tsp sugar
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp salt
- 2 - 3 pinches ground black pepper
- fresh basil leaves, to garnish (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1810.6 kJ / 432.8 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Karbonhidrat
- 11.5 g
- Yağ
- 35.5 g
- Doymuş Yağ
- 9.3 g
- Lif
- 3.5 g
- Sodyum
- 878 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roasted Potato Salad
1j
Frozen Yogurt Bark
6 godz. 10 min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1 godz. 50 min
Green Chili Deviled Eggs
40min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 Std. 15 Min
Sous-vide Sausage Ragù
2j 25 menit
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10 min
Beef Wellington (Ben)
10 Std. 10 Min
Irish Seafood Chowder
55 Min
Chorizo Burger with Jalapeno Aioli
30min
5 Ingredient BBQ Pulled Chicken
15 min
Lasagna
2 godz. 30 min