Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mustard marinade
- 1000 g beef flank, sinew removed (see Tips)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 2 garlic cloves
- 50 g Worcestershire sauce
- 50 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 1 tbsp French mustard
- 1 tbsp dried oregano
- ¼ tsp ground black pepper
Horseradish cream sauce
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g crème fraîche (see Tips)
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 30 g horseradish cream
- 1 tsp French mustard
- 2 pinches cayenne pepper
- 2 pinches sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3337.8 kJ / 794.7 kcal
- Protein
- 69.3 g
- Karbonhidrat
- 6.7 g
- Yağ
- 60.5 g
- Doymuş Yağ
- 17.5 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 692.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quick gyros with tzatziki
30 Min
Grilled potato salad with pangrattato
40 λεπτ.
Sparkling white sangria punch
24 Std. 30 Min
Prawn tacos with avocado lime sauce
50 Min
Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana
1 Std. 25 Min
Turkey and lemon aioli wraps
30 Min
Buffalo chicken wings
45min
Pulled pork burgers
4 Std. 20 Min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 Std. 20 Min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4 Std. 20 Min
Bourbon pork ribs
5 godz. 50 min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1h 5min