Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mustard marinade
- 1000 g beef flank, sinew removed (see Tips)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 2 garlic cloves
- 50 g Worcestershire sauce
- 50 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 1 tbsp French mustard
- 1 tbsp dried oregano
- ¼ tsp ground black pepper
Horseradish cream sauce
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g crème fraîche (see Tips)
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 30 g horseradish cream
- 1 tsp French mustard
- 2 pinches cayenne pepper
- 2 pinches sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3337.8 kJ / 794.7 kcal
- Protein
- 69.3 g
- Karbonhidrat
- 6.7 g
- Yağ
- 60.5 g
- Doymuş Yağ
- 17.5 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 692.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Prawn and saffron arancini
25u.
Orange Honey Cheesecake Phyllo Cups
1h 10 min
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14h
Pimento Spread
5 min
Smoked salmon mousse
5 min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4h 20 min
Café de Paris butter
25 min
Glazed carrots with honey
1h 10 min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 Min
Baked artichoke dip
35 Min
Bianca Mazur's watermelon and orange margarita
6h 10min