Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mustard marinade
- 1000 g beef flank, sinew removed (see Tips)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 2 garlic cloves
- 50 g Worcestershire sauce
- 50 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 1 tbsp French mustard
- 1 tbsp dried oregano
- ¼ tsp ground black pepper
Horseradish cream sauce
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g crème fraîche (see Tips)
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 30 g horseradish cream
- 1 tsp French mustard
- 2 pinches cayenne pepper
- 2 pinches sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3337.8 kJ / 794.7 kcal
- Protein
- 69.3 g
- Karbonhidrat
- 6.7 g
- Yağ
- 60.5 g
- Doymuş Yağ
- 17.5 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 692.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coq au vin blanc with mashed potato
1 godz. 50 min
Piña colada
5 menit
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4hod. 20min
Mini rum baba bundts
2 Std.
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1j
Loaded Potato Waffle
Keine Bewertungen
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
50min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
15 min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 35 min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4h 25min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2 Std.
Pineapple and orange glazed ham (MEATER+®)
2 Std.