Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Spicy Rub
- 1800 g beef short ribs, bone in (8-10 cm)
- 2 tbsp dark brown sugar
- 2 tbsp chilli powder
- 1 tsp paprika
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp black peppercorns
- 1 ½ tsp onion powder
- ½ tsp granulated garlic
- ½ tsp dried thyme
- ½ tsp cumin seeds
- ¼ tsp cayenne pepper
- 2 whole cloves
Sweet barbecue sauce
- 1 red onion, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 210 g tomato sauce
- 120 g dark brown sugar
- 60 g pineapple juice (see Tips)
- 60 g honey
- 1 tsp paprika
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp ground cayenne pepper
- 1 ½ tsp Worcestershire sauce
- 1 ½ tsp Dijon mustard
- 1200 g water
Polenta
- 150 g Gouda cheese, cubed (3 cm pieces)
- 2 garlic cloves
- 20 g unsalted butter
- 900 g water
- 130 g polenta
- 1 tsp sea salt
- 70 g unsalted butter, cut into pieces
- spring onions/shallots, julienned, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 6452.7 kJ / 1542.2 kcal
- Protein
- 51.8 g
- Karbonhidrat
- 43.4 g
- Yağ
- 129.2 g
- Doymuş Yağ
- 60 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 1583.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter)
15min
Classic beef burgers (MEATER+®)
1h
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
2h 10min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 Std. 25 Min
Pulled pork burgers
4h 20min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1h 5min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Korean Bo ssam
29h 20min
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50 min.
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1h 15min