Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mustard marinade
- 1000 g beef flank, sinew removed (see Tips)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 2 garlic cloves
- 50 g Worcestershire sauce
- 50 g olive oil
- 1 tbsp French mustard
- 1 tbsp dried oregano
- ¼ tsp ground black pepper
Horseradish cream sauce
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g crème fraîche (see Tips)
- 20 g lemon juice
- 30 g horseradish cream
- 1 tsp French mustard
- 2 pinches cayenne pepper
- 2 pinches salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3655.3 kJ / 870.3 kcal
- Protein
- 71.8 g
- Karbonhidrat
- 6.4 g
- Yağ
- 60.2 g
- Doymuş Yağ
- 18.2 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 708.4 mg
Alternatif tarifler
Seared steak and rocket salad
20min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45 min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4 Std. 20 Min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Buffalo chicken wings
45 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3h 35min
Grilled potato salad with pangrattato
40min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Chorizo and prawns a la Sidra
25min
Bourbon pork ribs
5h 50min