Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mustard marinade
- 1000 g beef flank, sinew removed (see Tips)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 2 garlic cloves
- 50 g Worcestershire sauce
- 50 g olive oil
- 1 tbsp French mustard
- 1 tbsp dried oregano
- ¼ tsp ground black pepper
Horseradish cream sauce
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g crème fraîche (see Tips)
- 20 g lemon juice
- 30 g horseradish cream
- 1 tsp French mustard
- 2 pinches cayenne pepper
- 2 pinches salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3655.3 kJ / 870.3 kcal
- Protein
- 71.8 g
- Karbonhidrat
- 6.4 g
- Yağ
- 60.2 g
- Doymuş Yağ
- 18.2 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 708.4 mg
Alternatif tarifler
Cobb salad with buttermilk dressing
1 Std.
Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3 Std. 25 Min
Buffalo chicken wings
45 Min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20 min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4 godz. 20 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 Min
Bourbon pork ribs
5h 50min
Beef Barbacoa
2 Std.
Yoghurt and jalapeño dressing
10min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40 Min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20 min
Meatballs in red pepper sauce
30 min