![Lamb cutlets with spinach and pea purée Lamb cutlets with spinach and pea purée](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8CE8C2AE-4C72-47CE-B055-D8E31A58FD8E/Derivates/47175F2D-6F1D-4B1C-A687-7A160C5DE8B7.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 lamb rack, trimmed (see Tip)
- ¼ tsp salt, plus extra for seasoning
- 2 pinches ground black pepper, plus extra for seasoning
- 40 g olive oil, plus 1 tablespoon for frying
- 120 g red wine
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 10 g pickled capers, drained
- 2 garlic cloves
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh mint, leaves only
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 500 g water, plus extra for cooking
- 450 g frozen peas
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 120 g pouring (whipping) cream
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 tsp unsalted butter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2362 kJ / 562.5 kcal
- Protein
- 35.8 g
- Karbonhidrat
- 11.1 g
- Yağ
- 40.5 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Lif
- 8.5 g
- Sodyum
- 641.8 mg
Alternatif tarifler
Scallops with pea purée
25min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40 Min
Salmon and fennel risotto
30min
Warm wasabi potato salad
30min
Citrus seafood salad
1 Std.
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3h 35min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2 Std.
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 Min
Prawn salad with horseradish cream
1 Std.
Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
30min
Lemon caper butter
10 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min