Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Hollandaise sauce
- 15 g water
- 30 g freshly squeezed lemon juice
- 225 g unsalted butter, cut into pieces
- 4 egg yolks
- ½ tsp sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Salmon, asparagus and rice
- 30 g fresh coriander or flat-leaf parsley, leaves only
- 1 lemon, zested, no white pith, plus 1 tbsp of lemon juice
- 285 g jasmine rice
- 1000 g water
- 1 tsp onion powder
- ½ tsp garlic powder
- ½ tsp sea salt, plus extra to season
- 340 g asparagus or broccoli florets, trimmed
- 450 g fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 3 cm thick)
- ground black pepper, to season
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3778 kJ / 903 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 62 g
- Yağ
- 58 g
- Doymuş Yağ
- 32 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 672 mg
Alternatif tarifler
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4 godz. 25 min
Chicken Pizzaiola
50min
Bread bowl chicken stew
3 godz. 45 min
Turkey pasta in a creamy mushroom sauce
45min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1h
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35min
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50min
Linguine with salmon and herbs
25min
Salmon niçoise salad
35min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35min
Simple steamed salmon
30min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50min