Cihazlar ve Aksesuarlar
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
4 portions
Malzemeler
Hollandaise sauce
-
water15 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
unsalted butter cut into pieces225 g
-
egg yolks4
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Salmon, asparagus and rice
-
fresh coriander or flat-leaf parsley, leaves only30 g
-
lemon zested, no white pith, plus 1 tbsp of lemon juice1
-
jasmine rice285 g
-
water1000 g
-
onion powder1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
asparagus or broccoli florets, trimmed340 g
-
fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 3 cm thick)450 g
-
ground black pepper to season
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
672 mg
Protein
33 g
Kalori
3778 kJ /
903 kcal
Yağ
58 g
Lif
1 g
Doymuş Yağ
32 g
Karbonhidrat
62 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Chicken Afritada
30min
Curry lamb soup (TM6)
5h 10min
Chicken and mushroom rice
45min
Baked chicken pizzaiola with Thermomix® Cutter (TM6)
55min
Capsicum chicken and summer squash (Diabetes)
40min
Chicken and Pork Adobo
40min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Chicken with capsicum
45min
Beef and mushroom stroganoff
40min
Beef tacos
25min
Mashed potatoes for two
30min
Chicken, spinach and leek risotto
30min