
Cihazlar ve Aksesuarlar
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
4 portions
Malzemeler
Hollandaise sauce
-
water15 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
unsalted butter cut into pieces225 g
-
egg yolks4
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Salmon, asparagus and rice
-
fresh coriander or flat-leaf parsley, leaves only30 g
-
lemon zested, no white pith, plus 1 tbsp of lemon juice1
-
jasmine rice285 g
-
water1000 g
-
onion powder1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
asparagus or broccoli florets, trimmed340 g
-
fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 3 cm thick)450 g
-
ground black pepper to season
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
903 kcal /
3778 kJ
Protein
33 g
Yağ
58 g
Karbonhidrat
62 g
Lif
1 g
Doymuş Yağ
32 g
Sodyum
672 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda