Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g dried pasta, of choice
- 4 garlic cloves
- 3 stalks fresh silverbeet, stalks removed and cut into pieces (2 cm); leaves reserved separately
- 100 g red onion, cut into wedges (1 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 40 g white wine
- 200 g fresh button mushrooms cut into halves
- 250 g tomato passata (see Tip)
- 30 g tomato paste
- ½ tsp sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 3 sprigs fresh basil, leaves only, torn, plus extra to garnish
- 10 g Parmesan cheese, shaved, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1470.6 kJ / 351.5 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Karbonhidrat
- 59.3 g
- Yağ
- 7 g
- Doymuş Yağ
- 1.4 g
- Lif
- 4.8 g
- Sodyum
- 367 mg
Alternatif tarifler
Tomato pasta with vegetables and feta
30 Min
Mushroom and kale risotto
55 Min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, TM6)
30 Min
Creamy miso mushroom udon
45 Min
Warm satay bowl
1 Std. 10 Min
Creamy vegetable rice
25 Min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 Min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3h
Chicken and risoni bake
1 godz. 15 min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 Min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 Min
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.