Uyumlu sürümler
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gnocchi
- 180 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 400 g ricotta, drained
- 200 g "00" pasta flour or gluten free flour
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 pinch ground nutmeg
Pumpkin purée
- 350 g Kent pumpkin, peeled and cut into pieces
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 50 g water
- 20 g pouring (whipping) cream
- 1 pinch ground black pepper
Gnocchi
- 1700 g boiling water
- 1 tsp extra virgin olive oil
- 1 tsp sea salt
Sage and Lemon butter
- 150 g salted butter
- 2 sprigs fresh sage, leaves only
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 2 tsp freshly squeezed lemon juice
- 2 tbsp toasted hazelnuts, chopped
- fresh thyme leaves only, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3998.8 kJ / 955.7 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 53.9 g
- Yağ
- 68 g
- Doymuş Yağ
- 37.9 g
- Lif
- 4.7 g
- Sodyum
- 1489.4 mg
Alternatif tarifler
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 Min
Edna's lemon curd teacake
40 Min
Edna's lemon curd tea cakes
30 Min
The best ricotta gnocchi
3 Std. 45 Min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 Std. 5 Min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25 Min
Spinach & mushroom quiche (Noni Jenkins)
50 Min
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14 Std.
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1 Std. 10 Min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 Min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 Min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 Min