Thermomix® Bıçak kapağı gerekli

Bu tarifi hazırlamak için Thermomix® Bıçak Kapağına ihtiyacınız var Daha fazla bilgi

Sous-vide Ossobuco
TM6

Sous-vide Ossobuco

3.2 ( 5 değerlendirme )

Malzemeler

  • 4 pieces veal shank, sliced, bone in (approx. 160 g-200 g each, 10 cm x 15 cm)
  • 2 pinches salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 1 Tbsp plain flour
  • 4 Tbsp olive oil
  • 1 garlic clove
  • 50 g onions quartered
  • 200 g leeks white part only, sliced (3 mm)
  • 1 pinch sweet paprika
  • 75 g tomato purée
  • 200 g red wine
  • 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
  • 30 g lemon juice freshly squeezed (see tip)
    veya 1 tsp ascorbic acid powder
  • fresh parsley leaves chopped, for garnishing

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
559 kcal / 2339 kJ
Protein
59 g
Yağ
24 g
Karbonhidrat
15 g
Lif
1.7 g
Doymuş Yağ
5 g
Sodyum
372 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 100 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler