Sous-vide Ossobuco

Sous-vide Ossobuco

3.2 5 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 12sa 40 dk
4 portions

Malzemeler

  • veal shank, sliced, bone in (approx. 160 g-200 g each, 10 cm x 15 cm)
    4 pieces
  • salt
    2 pinches
  • ground black pepper
    2 pinches
  • plain flour
    1 Tbsp
  • olive oil
    4 Tbsp
  • garlic clove
    1
  • onions quartered
    50 g
  • leeks white part only, sliced (3 mm)
    200 g
  • sweet paprika
    1 pinch
  • tomato purée
    75 g
  • red wine
    200 g
  • water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
    1400 g
  • lemon juice freshly squeezed (see tip)
    30 g
    1 tsp ascorbic acid powder
  • fresh parsley leaves chopped, for garnishing

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 372 mg
Protein 59 g
Kalori 2339 kJ / 559 kcal
Yağ 24 g
Lif 1.7 g
Doymuş Yağ 5 g
Karbonhidrat 15 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...