![Sous-vide Ossobuco Sous-vide Ossobuco](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/00d006c6-59be-44fd-aefd-3cb21bd5dd5a/Derivates/18208ba5-edd7-40f7-8553-c536d3f58867.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 pieces veal shank, sliced, bone in (approx. 160 g-200 g each, 10 cm x 15 cm)
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 Tbsp plain flour
- 4 Tbsp olive oil
- 1 garlic clove
- 50 g onions, quartered
- 200 g leeks, white part only, sliced (3 mm)
- 1 pinch sweet paprika
- 75 g tomato purée
- 200 g red wine
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
veya 1 tsp ascorbic acid powder - fresh parsley leaves, chopped, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2339 kJ / 559 kcal
- Protein
- 59 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 372 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Boiled Egg Mode
20min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Mussels in Turmeric and Ginger Broth
20min
Boiled Egg Mode
20min
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45min
Lemon Grass, Ginger and Jalapeño Marinade
5 min
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30 dk
Christmas tiramisu
24h 20min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1h 30min
Chicken Fricassee (Metric)
55 dk
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 godz. 15 min
Rosemary Mashed Root Vegetables
45min