Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 pieces veal shank, sliced, bone in (approx. 160 g-200 g each, 10 cm x 15 cm)
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 Tbsp plain flour
- 4 Tbsp olive oil
- 1 garlic clove
- 50 g onions, quartered
- 200 g leeks, white part only, sliced (3 mm)
- 1 pinch sweet paprika
- 75 g tomato purée
- 200 g red wine
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
veya 1 tsp ascorbic acid powder - fresh parsley leaves, chopped, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2339 kJ / 559 kcal
- Protein
- 59 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 372 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13h 15min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1h 10min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4h 25min
Crispy Roast Pork Belly
4h 25min
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2h 25min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 Min
Lamb Rump with Pommes Anna and Aubergine Purée
Değerlendirme yok
Beef Goulash with Bread Dumplings and Red Cabbage
1h 40min
Trout with hollandaise sauce
50 Min
Sour Plum Sauce
Değerlendirme yok
Mussels with Basil, Almonds and Butter
40min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40min