Cihazlar ve Aksesuarlar
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa
4 portions
Malzemeler
-
soy sauce60 g
-
honey45 g
-
brown sugar15 g
-
rice vinegar30 g
-
fresh ginger, grated1 tsp
-
chilli powder¼ tsp
-
70 g watersake (rice wine)70 g
-
chicken thighs, skin on, bone in (approx. 170 g ea.)4
-
water1360 g
-
lemon juice2 tsp
-
cornstarch1 ½ tsp
-
toasted sesame seeds1 tbsp
-
spring onions sliced on the bias1 - 2
-
fresh chilli destemmed and deseeded, sliced on the bias1
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1003 mg
Protein
34 g
Kalori
2224.2 kJ /
531.6 kcal
Yağ
33.4 g
Lif
0.9 g
Doymuş Yağ
8.9 g
Karbonhidrat
18.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
TM Basics - Blade Cover & Peeler Metric
19 Tarif
Kanada
Kanada
Bunları da beğenebilirsiniz...
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2sa 25 dk
Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine
1sa 30 dk
Broccoli Salad with Red Capsicum and Pine Nuts
10 dk
Honey BBQ Chicken
1sa 25 dk
Rolled Frittata
55 dk
Frozen Yogurt Bark (TM6)
6sa 10 dk
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken
1sa 10 dk
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1sa 50 dk
Ground Meat
35 dk
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4sa 20 dk
Mustard Green Rice
35 dk
Browned eschalots (250-350 g)
25 dk