Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g soy sauce
- 45 g honey
- 15 g brown sugar
- 30 g rice vinegar
- 1 tsp fresh ginger, grated
- ¼ tsp chilli powder
-
70
g sake (rice wine)
veya 70 g water - 4 chicken thighs, skin on, bone in (approx. 170 g ea.)
- 1360 g water
- 2 tsp lemon juice
- 1 ½ tsp cornstarch
- 1 tbsp toasted sesame seeds
- 1 - 2 spring onions, sliced on the bias
- 1 fresh chilli, destemmed and deseeded, sliced on the bias
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2224.2 kJ / 531.6 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 18.1 g
- Yağ
- 33.4 g
- Doymuş Yağ
- 8.9 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 1003 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Slow-cooked Hoisin Pulled Pork Buns with Pineapple Chutney
6h 10 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2 Std. 50 Min
Peeler Mashed Potatoes (Metric)
35min
Korean Bo ssam
29h 20min
Slow-cooked BBQ Pork Ribs
4h 25min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
2 Std.
Sweet and Sour Pork Ribs
40 Min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1 Std. 30 Min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2h 10 min