Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thick)
- 2 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 4 sprigs fresh thyme
- 1400 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
-
30
g lemon juice (see tip)
veya 1 tsp ascorbic acid powder - 50 g shallots
- 1 - 2 sprigs fresh tarragon, leaves only, to taste
- 50 g dry white wine
- 15 g white wine vinegar
- 200 g unsalted butter, diced, plus 1 Tbsp for searing steaks
- 4 egg yolks, from medium eggs
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2926 kJ / 698 kcal
- Protein
- 46 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 56 g
- Doymuş Yağ
- 32 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 93 mg
Alternatif tarifler
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40min
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45 min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 Std. 10 Min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 Std. 10 Min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 Std. 20 Min
Pork with Broccoli Pesto and Flatbreads
40min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2h 40min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2h
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min