Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thick)
- 2 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 4 sprigs fresh thyme
- 1400 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
-
30
g lemon juice (see tip)
veya 1 tsp ascorbic acid powder - 50 g shallots
- 1 - 2 sprigs fresh tarragon, leaves only, to taste
- 50 g dry white wine
- 15 g white wine vinegar
- 200 g unsalted butter, diced, plus 1 Tbsp for searing steaks
- 4 egg yolks, from medium eggs
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2926 kJ / 698 kcal
- Protein
- 46 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 56 g
- Doymuş Yağ
- 32 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 93 mg
Alternatif tarifler
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13 Std. 15 Min
Caramelised Onions (200 g)
40min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Sous-vide Poached Eggs
30min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4 godz. 25 min
Caramelised Onions (400-500 g)
50min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 Std. 5 Min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 godz. 15 min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1h 20min
Salmon with Aromatics at 50°C
1 Std. 40 Min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2h 10min