Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce

Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce

4.7 48 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 2sa 20 dk
4 portions

Malzemeler

  • beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thick)
    4
  • fine sea salt
    2 tsp
  • ground black pepper
    ¾ tsp
  • fresh thyme
    4 sprigs
  • water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
    1400 g
  • lemon juice (see tip)
    30 g
    1 tsp ascorbic acid powder
  • shallots
    50 g
  • fresh tarragon leaves only, to taste
    1 - 2 sprigs
  • dry white wine
    50 g
  • white wine vinegar
    15 g
  • unsalted butter diced, plus 1 Tbsp for searing steaks
    200 g
  • egg yolks from medium eggs
    4

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 698 kcal / 2926 kJ
Protein 46 g
Yağ 56 g
Karbonhidrat 1 g
Lif 0.4 g
Doymuş Yağ 32 g
Sodyum 93 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...