
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Parsley Oil
- 100 g yellow split peas
- water for soaking
- 100 g fresh parsley cut in pieces
- 150 g sunflower oil
Yellow Split Pea Purée
- 400 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled - 7 g salt
Mushroom Sauce
- 380 g water
-
½
tsp chicken stock paste, homemade
veya ½ chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled - 500 g chestnut mushrooms halved
- 2 g fresh thyme leaves
- 12 g garlic cloves
- 250 g milk
- 130 g double cream
- 100 g unsalted butter diced
- 12 g dried porcini mushrooms
- 12 g dried morel mushrooms
Finalisation
- 2 duck breasts, skin on (approx. 180 g each)
- salt to taste
- ground black pepper to taste
- 1 egg white from medium egg
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 309 kcal / 1280 kJ
- Protein
- 8.1 g
- Yağ
- 25 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Lif
- 2.3 g
- Doymuş Yağ
- 5.2 g
- Sodyum
- 2500 mg