Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Parsley Oil
- 100 g yellow split peas
- water, for soaking
- 100 g fresh parsley, cut in pieces
- 150 g sunflower oil
Yellow Split Pea Purée
- 400 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 7 g salt
Mushroom Sauce
- 380 g water
-
½
tsp chicken stock paste, homemade
veya ½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - 500 g chestnut mushrooms, halved
- 2 g fresh thyme leaves
- 12 g garlic cloves
- 250 g milk
- 130 g double cream
- 100 g unsalted butter, diced
- 12 g dried porcini mushrooms
- 12 g dried morel mushrooms
Finalisation
- 2 duck breasts, skin on (approx. 180 g each)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 egg white, from medium egg
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1280 kJ / 309 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 25 g
- Doymuş Yağ
- 5.2 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 2500 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40min
Baked Rice with Grated Apples (TM5)
Değerlendirme yok
Steamed Meagre, Vegetables and Rice Pilaf
45 min
Lentil and Chorizo Stew
4 godz.
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 min
Rich Tomato Sauce
30min
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1 Std. 40 Min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1h
Avocado and Banana Ice Cream
6h 15min
Chocolate, Banana and Almond Ice Cream (No Added Sugar)
12 Std. 10 Min
Mandarin and Orange Juice
5min