Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Parsley Oil
- 100 g yellow split peas
- water, for soaking
- 100 g fresh parsley, cut in pieces
- 150 g sunflower oil
Yellow Split Pea Purée
- 400 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 7 g salt
Mushroom Sauce
- 380 g water
-
½
tsp chicken stock paste, homemade
veya ½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - 500 g chestnut mushrooms, halved
- 2 g fresh thyme leaves
- 12 g garlic cloves
- 250 g milk
- 130 g double cream
- 100 g unsalted butter, diced
- 12 g dried porcini mushrooms
- 12 g dried morel mushrooms
Finalisation
- 2 duck breasts, skin on (approx. 180 g each)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 egg white, from medium egg
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1280 kJ / 309 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 25 g
- Doymuş Yağ
- 5.2 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 2500 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Liver Cake
1 Std. 50 Min
Prawn and Sweet Potato Fritters
1u.
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 Std. 50 Min
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4 Std. 40 Min
Green Chillies With Pork Belly
25 min
Trout with hollandaise sauce
50min
Sous-vide Octopus Salad
8 godz.
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1h 40min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25 min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1u.
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40min