Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sous-Vide Pork Chops
- 28 oz pork chops, boneless, 4 chops (approx. 1 in. thick)
- 4 - 8 pinches salt
- 4 - 8 pinches ground black pepper
- 2 sprigs fresh rosemary
- 2 garlic cloves, cut in halves lengthwise
- 2 tsp extra virgin olive oil
- water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill mark), plus extra to cool
-
1
oz lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)
veya 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
Chocolate Sauce and Caramelized Pears
- 2 ½ oz dark chocolate (70% cocoa), cut in pieces
- 2 tsp balsamic vinegar
- ½ oz water
- 2 tbsp unsalted butter
- 1 tbsp brown sugar
- 2 Bosc pears, cored, peeled, cut lengthwise in 8 wedges
- 2 - 3 tbsp spiced rum (isteğe bağlı)
- 1 - 2 pinches salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2541.8 kJ / 607.5 kcal
- Protein
- 43.3 g
- Karbonhidrat
- 25.5 g
- Yağ
- 33.8 g
- Doymuş Yağ
- 14.3 g
- Lif
- 5.3 g
- Sodyum
- 485.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1u.
Beef Wellington (Ben)
10ωρ. 10 λεπτ.
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55min
Sous-vide Steak
1 godz. 30 min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min
Chili Jelly
1h 40min
Sweet and Sour Pork Ribs
30 min
Char Siu Pork with Rice
8h 40min
Lobster Bisque
1 Std. 50 Min
Sous-Vide Drunken Chicken
2h
French Onion Soup
1h 10 min
Tuna Deviled Eggs
40min