Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sous-Vide Pork Chops
- 28 oz pork chops, boneless, 4 chops (approx. 1 in. thick)
- 4 - 8 pinches salt
- 4 - 8 pinches ground black pepper
- 2 sprigs fresh rosemary
- 2 garlic cloves, cut in halves lengthwise
- 2 tsp extra virgin olive oil
- water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill mark), plus extra to cool
-
1
oz lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)
veya 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
Chocolate Sauce and Caramelized Pears
- 2 ½ oz dark chocolate (70% cocoa), cut in pieces
- 2 tsp balsamic vinegar
- ½ oz water
- 2 tbsp unsalted butter
- 1 tbsp brown sugar
- 2 Bosc pears, cored, peeled, cut lengthwise in 8 wedges
- 2 - 3 tbsp spiced rum (isteğe bağlı)
- 1 - 2 pinches salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2541.8 kJ / 607.5 kcal
- Protein
- 43.3 g
- Karbonhidrat
- 25.5 g
- Yağ
- 33.8 g
- Doymuş Yağ
- 14.3 g
- Lif
- 5.3 g
- Sodyum
- 485.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min
Chicken Stock Paste
45 min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2u. 50min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4h 50 min
Orange Roast Chicken with Bacon Stuffing
2u. 5min
Sous-Vide Salmon
1h
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1u. 50min
Crab Stuffed Lobster Tails
50 min
Pomegranate Glazed Stuffed Beef Tenderloin
1h 45 min
Sous-vide Steak
1h 30min