![Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/92ff14e4-cc1a-49ec-a5f4-8d260daa7cc4/Derivates/2324d5ff-ade6-4b22-a94b-e15fe95bd969.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sous-vide Pork Loin
- 800 g pork loin steaks (approx. 3 cm thick)
- 4 - 8 pinches salt, to taste
- 4 - 8 pinches ground black pepper, to taste
- 2 sprigs fresh rosemary
- 2 garlic cloves, halved lengthways
- 2 tsp olive oil
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl), plus extra for cooling
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
veya 1 tsp ascorbic acid powder
Chocolate Sauce and Caramelised Pears
- 70 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 10 g balsamic vinegar
- 25 g water
- 2 Tbsp unsalted butter
- 1 Tbsp brown sugar
- 2 pears, peeled, cored, cut in 8 wedges lengthways
- 2 - 3 Tbsp golden rum, to taste (isteğe bağlı)
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2542 kJ / 608 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 34 g
- Doymuş Yağ
- 14 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 486 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Orange and Pear Pavlova (TM6)
5h
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4h 50min
Balinese-style Minced Chicken Satay with Pickled Vegetables (TM6)
Değerlendirme yok
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10 min
Peeler Warm Potato Salad (Metric)
45min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2 Std.
Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions
35min
Sous-vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
12 godz. 45 min
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5) Metric
45min
Sautéed Shallots (350 g)
25 menit
Lightly Browned Onions and Garlic
20min
Cooking gnocchi or pasta
35min