Thermomix® Bıçak kapağı gerekli

Bu tarifi hazırlamak için Thermomix® Bıçak Kapağına ihtiyacınız var Daha fazla bilgi

Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce
TM6

Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce

4.0 (3 değerlendirme)

Malzemeler

Sous-vide Pork Loin

  • 800 g pork loin steaks (approx. 3 cm thick)
  • 4 - 8 pinches salt, to taste
  • 4 - 8 pinches ground black pepper, to taste
  • 2 sprigs fresh rosemary
  • 2 garlic cloves, halved lengthways
  • 2 tsp olive oil
  • 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl), plus extra for cooling
  • 30 g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
    veya 1 tsp ascorbic acid powder

Chocolate Sauce and Caramelised Pears

  • 70 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
  • 10 g balsamic vinegar
  • 25 g water
  • 2 Tbsp unsalted butter
  • 1 Tbsp brown sugar
  • 2 pears, peeled, cored, cut in 8 wedges lengthways
  • 2 - 3 Tbsp golden rum, to taste (isteğe bağlı)
  • 1 - 2 pinches salt, to taste

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
2542 kJ / 608 kcal
Protein
43 g
Karbonhidrat
26 g
Yağ
34 g
Doymuş Yağ
14 g
Lif
5 g
Sodyum
486 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler