
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sous-vide Pork Loin
- 800 g pork loin steaks (approx. 3 cm thick)
- 4 - 8 pinches salt to taste
- 4 - 8 pinches ground black pepper to taste
- 2 sprigs fresh rosemary
- 2 garlic cloves halved lengthways
- 2 tsp olive oil
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl), plus extra for cooling
-
30
g lemon juice freshly squeezed (see tip)
veya 1 tsp ascorbic acid powder
Chocolate Sauce and Caramelised Pears
- 70 g dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets
- 10 g balsamic vinegar
- 25 g water
- 2 Tbsp unsalted butter
- 1 Tbsp brown sugar
- 2 pears peeled, cored, cut in 8 wedges lengthways
- 2 - 3 Tbsp golden rum to taste (isteğe bağlı)
- 1 - 2 pinches salt to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 608 kcal / 2542 kJ
- Protein
- 43 g
- Yağ
- 34 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Lif
- 5 g
- Doymuş Yağ
- 14 g
- Sodyum
- 486 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spiralized Celery Root and Apple Salad
30 dk
Allergen Free Granola
30 dk
Apple Sauce
15 dk
Rustic Spice Mix for Bread
5 dk
Lamb Rump with Pommes Anna and Aubergine Purée
2sa
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM6)
1sa 40 dk
Steamed Whole Chicken
1sa 40 dk
Miso fish with green beans and chickpea puree
3sa
French Herb Cream Cheese
48sa
Homemade Chicken Stock
50 dk
Twice Baked Cheese Soufflés (Metric)
1sa 25 dk
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30 dk