Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sous-vide Pork Loin
- 800 g pork loin steaks (approx. 3 cm thick)
- 4 - 8 pinches salt, to taste
- 4 - 8 pinches ground black pepper, to taste
- 2 sprigs fresh rosemary
- 2 garlic cloves, halved lengthways
- 2 tsp olive oil
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl), plus extra for cooling
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
veya 1 tsp ascorbic acid powder
Chocolate Sauce and Caramelised Pears
- 70 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 10 g balsamic vinegar
- 25 g water
- 2 Tbsp unsalted butter
- 1 Tbsp brown sugar
- 2 pears, peeled, cored, cut in 8 wedges lengthways
- 2 - 3 Tbsp golden rum, to taste (isteğe bağlı)
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2542 kJ / 608 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 34 g
- Doymuş Yağ
- 14 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 486 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Slow-cooked Hoisin Pulled Pork Buns with Pineapple Chutney
6h 10min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2h 55min
Stout Beer Ice Cream Float
Keine Bewertungen
Bison Burger with Cheddar and Pickled Onions
35min
Veal Sweetbreads with Green Onions
3u.
Spaghetti Carbonara
25min
Sous-vide Steak
1h 30min
Spaghetti Carbonara
40 Min
Grated Potato Pancakes (TM5)
35min
Spaghetti alla Carbonara
30 Min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2h 10min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 Min