Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ Tbsp fresh parsley leaves
- ¼ Tbsp fresh thyme leaves
- ½ tsp dried oregano
- 1 garlic clove
- 30 g salted butter, soft
- 2 beef fillet steaks (approx. 180-200 g each, 3 cm thick)
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 dried bay leaves
- 1850 g water
-
30
g lemon juice (approx. ½ lemon, see tip)
veya 1 level tsp ascorbic acid powder
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3534.6 kJ / 844.8 kcal
- Protein
- 68.1 g
- Karbonhidrat
- 2.6 g
- Yağ
- 60.9 g
- Doymuş Yağ
- 27.5 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 889.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chinese Pork with Vegetables
1 Std. 20 Min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13h 15min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 Std. 45 Min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4 Std. 25 Min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 Std. 15 Min
Slow Cooked Potatoes (TM6) Metric
45min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5)
2 godz.
Bistro Mayonnaise
5 Min
Sous-vide Steak
1h 30min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1h 30min