Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ Tbsp fresh parsley leaves
- ¼ Tbsp fresh thyme leaves
- ½ tsp dried oregano
- 1 garlic clove
- 30 g salted butter, soft
- 2 beef fillet steaks (approx. 180-200 g each, 3 cm thick)
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 dried bay leaves
- 1850 g water
-
30
g lemon juice (approx. ½ lemon, see tip)
veya 1 level tsp ascorbic acid powder
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3534.6 kJ / 844.8 kcal
- Protein
- 68.1 g
- Karbonhidrat
- 2.6 g
- Yağ
- 60.9 g
- Doymuş Yağ
- 27.5 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 889.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Salmon with Dill Cream Sauce, Broccoli and Basmati Rice; Chocolate Custard
40 min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 Std. 40 Min
Peeler Mashed Potatoes (Metric)
35 Min
Sous-Vide Salmon
1j
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1j 30 menit
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15 min
Whole Steamed Chicken with Spicy Cajun Rub
1j 25 menit
Sous-vide Steak
1j 30 menit
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1j 20 menit