Cihazlar ve Aksesuarlar
Sous-Vide Osso Buco
Hazırlık 30 dk
Toplam 12sa 40 dk
4 portions
Malzemeler
-
veal shank bone in (approx. 6-7 oz ea., 4 in. x 6 in.)4 pieces
-
salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
all-purpose flour to dust1 tbsp
-
vegetable oil to fry3 tbsp
-
garlic clove1
-
yellow onion cut in pieces2 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
leeks white part only, in slices (1 in.)7 oz
-
ground sweet paprika1 pinch
-
tomato paste2 oz
-
red wine7 oz
-
water to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder), freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)lemon juice freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)1 oz
-
fresh parsley leaves chopped, to garnish
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
0.3 mg
Protein
40.3 g
Kalori
2147.5 kJ /
513.3 kcal
Yağ
28.8 g
Lif
1.5 g
Doymuş Yağ
7.3 g
Karbonhidrat
12.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Saucy Sous-Vides
9 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri
Bunları da beğenebilirsiniz...
Mushroom and white wine cream sauce
30 dk
Thick and Creamy Custard
Değerlendirme yok
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
35 dk
Seafood Rice
Değerlendirme yok
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20 dk
Pistachio Butter
15 dk
Sous-vide Ossobuco
12sa 40 dk
Strawberry Panna Cotta
4sa 40 dk
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1sa
Stuffed Cabbage Parcels (Emerald Red Jade Bags)
1sa
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7sa 10 dk
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken with Mustard Sauce
45 dk