![Sous-Vide Osso Buco Sous-Vide Osso Buco](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/00d006c6-59be-44fd-aefd-3cb21bd5dd5a/Derivates/18208ba5-edd7-40f7-8553-c536d3f58867.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 pieces veal shank, bone in (approx. 6-7 oz ea., 4 in. x 6 in.)
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp all-purpose flour, to dust
- 3 tbsp vegetable oil, to fry
- 1 garlic clove
- 2 oz yellow onion, cut in pieces
- 1 oz extra virgin olive oil
- 7 oz leeks, white part only, in slices (1 in.)
- 1 pinch ground sweet paprika
- 2 oz tomato paste
- 7 oz red wine
- water to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
veya 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - fresh parsley leaves, chopped, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2147.5 kJ / 513.3 kcal
- Protein
- 40.3 g
- Karbonhidrat
- 12.5 g
- Yağ
- 28.8 g
- Doymuş Yağ
- 7.3 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 0.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Peeler Mashed Potatoes
35 min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3 godz. 35 min
Browning Pork Strips
15min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50 min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 min.
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55min
Pork tenderloin with mustard sauce
30 min.
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1 godz. 30 min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2h 50min
Beef cheek Bourguignon
5hod. 25min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7sa 25 dk