![Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/304eba3d67fd4573ebaa402e1895bfcb/Derivates/adb1fac54159f251395f96e9a6b38fdde1afeb58.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tenderstem Broccoli
- 1300 g water
- 20 g salt
- 50 g unsalted butter, diced
- 10 tenderstem broccoli stalks, trimmed to fit in simmering basket
- water, ice cold
Poached Cod
- 100 g salt
- 2600 g water
- 2 cod fillet loins, boneless (approx. 200 g each, see tip)
Beurre Blanc
- 35 g shallots, halved
- 70 g white wine
- 300 g unsalted butter, cold, diced
- 5 g lemon juice
Serving
- 1 tsp sunflower oil
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2911 kJ / 702 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 6.5 g
- Yağ
- 54 g
- Doymuş Yağ
- 32 g
- Lif
- 6.8 g
- Sodyum
- 2170 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mixed Berries Pavlova Stack
5h 30min
Creamed Spinach
30 min
Sicilian Prawn Salad
40min
Asparagus Risotto
45min
Spaghetti alla Carbonara
30 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 godz. 20 min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 min
Prawn Cocktail
15 min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min