Cihazlar ve Aksesuarlar
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
Hazırlık 35 dk
Toplam 1sa 20 dk
2 portions
Malzemeler
Tenderstem Broccoli
-
water1300 g
-
salt20 g
-
unsalted butter diced50 g
-
tenderstem broccoli stalks, trimmed to fit in simmering basket10
-
water ice cold
Poached Cod
-
salt100 g
-
water2600 g
-
cod fillet loins, boneless (approx. 200 g each, see tip)2
Beurre Blanc
-
shallots halved35 g
-
white wine70 g
-
unsalted butter cold, diced300 g
-
lemon juice5 g
Serving
-
sunflower oil1 tsp
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
2170 mg
Protein
43 g
Kalori
2911 kJ /
702 kcal
Yağ
54 g
Lif
6.8 g
Doymuş Yağ
32 g
Karbonhidrat
6.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Simon Rogan
9 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Caesar Salad Dressing
5 min
Béarnaise Sauce
20 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 godz. 35 min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35 min
Prawn Cocktail
15 min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1 godz. 30 min
Steamed Green Beans and Helda Beans
20 min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15 min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Spaghetti alla Carbonara
30 min