Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g olive oil
- 200 g red onions, cut in wedges
- 150 g carrots, sliced (5 mm)
- 70 g celery stalk, sliced (5 mm)
- 80 g red wine
- 4 pork cheeks (approx. 150 g each)
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp fresh rosemary leaves
- 1300 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
-
30
g lemon juice (see tip)
veya 1 tsp ascorbic acid powder
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2505 kJ / 598 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 48 g
- Doymuş Yağ
- 19 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 89 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13h 20min
Bordelaise Sauce
55 Min
Steak and Kidney Pudding
5h
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
5 Std. 30 Min
Steamed Sticky Rice with Pork (Rice Tube Puddings)
2 Std. 30 Min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 Std. 20 Min
Duck and Pork Terrine
52h
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 Std. 10 Min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 Std. 40 Min
Beef Bourguignon
1 Std. 30 Min