Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g olive oil
- 200 g red onions, cut in wedges
- 150 g carrots, sliced (5 mm)
- 70 g celery stalk, sliced (5 mm)
- 80 g red wine
- 4 pork cheeks (approx. 150 g each)
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp fresh rosemary leaves
- 1300 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
-
30
g lemon juice (see tip)
veya 1 tsp ascorbic acid powder
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2505 kJ / 598 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 48 g
- Doymuş Yağ
- 19 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 89 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Grated Parmesan Cheese
5 min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Sweet and Sour Slow Cooked Pork Ribs
2 godz. 25 min
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
5h 30min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Browned Pork Cubes
15min
Browned Beef Cubes (Medium)
15min
Duck and Pork Terrine
52 godz.
Lamb Spezzatino
1 Std. 45 Min
Chicken Stock Paste
45 Min
Peppercorn Sauce
30 min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2j 10 menit