Cihazlar ve Aksesuarlar
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
Hazırlık 15 dk
Toplam 8sa 45 dk
4 portions
Malzemeler
-
olive oil20 g
-
red onions cut in wedges200 g
-
carrots sliced (5 mm)150 g
-
celery stalk sliced (5 mm)70 g
-
red wine80 g
-
pork cheeks (approx. 150 g each)4
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh rosemary leaves2 tsp
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1300 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
89 mg
Protein
33 g
Kalori
2505 kJ /
598 kcal
Yağ
48 g
Lif
2.4 g
Doymuş Yağ
19 g
Karbonhidrat
5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Sous-vide with Blade Cover
9 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce; Berry Foam
Değerlendirme yok
Sous-vide Steak
1sa 30 dk
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4sa
Whisked Egg Whites
5 dk
Minced Raw Meat
35 dk
Mussels in spicy tomato sauce
45 dk
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1sa
Pork tenderloin with mustard sauce
35 dk
Pineapple Parcels
1sa
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 dk
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55 dk
Chocolate Orange Steamed Pudding
3sa