Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g olive oil
- 200 g red onions, cut in wedges
- 150 g carrots, sliced (5 mm)
- 70 g celery stalk, sliced (5 mm)
- 80 g red wine
- 4 pork cheeks (approx. 150 g each)
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp fresh rosemary leaves
- 1300 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
-
30
g lemon juice (see tip)
veya 1 tsp ascorbic acid powder
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2505 kJ / 598 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 48 g
- Doymuş Yağ
- 19 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 89 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Thai Prawn Patties
1h 20min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Béarnaise Sauce
20min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1h 20min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3h 35min
Lamb Spezzatino
1h 45min
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
14 Std. 30 Min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 godz. 10 min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1sa 40 dk
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 Std. 15 Min