Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
BBQ Sauce
- 50 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 50 g miso paste
-
20
g Korean chilli paste (gochujang)
veya 20 g sriracha sauce - 20 g honey
- 10 g toasted sesame oil
Sous-vide Pork Loin
- 50 g onions, quartered
- 4 garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
-
50
g Korean chilli paste (gochujang)
veya 50 g sriracha sauce - 20 g honey
- 10 g soy sauce
- 10 g toasted sesame oil
- 800 g pork tenderloin, cut in 2 pieces (approx. 10-12 cm long each)
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
veya 1 tsp ascorbic acid powder - 2 Tbsp sunflower oil
- 4 spring onions, thinly sliced (approx. 2 mm)
- 1 tsp toasted sesame seeds
Finalisation
- 2 tsp toasted sesame seeds
- 1 butter lettuce, washed, separated into individual whole leaves
- 5 garlic cloves, thinly sliced (1-2 mm)
- 5 fresh red chillies, thinly sliced (approx. 2 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2101 kJ / 502 kcal
- Protein
- 48 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 22 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 1385 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan-fried Bao Buns
1h 30min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
7 Std. 10 Min
Sweet and sour pork ribs
40min
Shellfish Nage with Champagne
1h 5min
Ube nut pie
5h 10min
Slow Cooked Hoisin Pulled Pork with Sesame Ginger Slaw
6h 10min
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4h 50 min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min
Porchetta with Orange, Fennel, Chilli and Sage - Porchetta agrumata con finocchio, peperoncino e salvia
10h 55min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 Std. 20 Min
Seafood Risotto with Chorizo
1h 5min