Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
BBQ Sauce
- 50 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 50 g miso paste
-
20
g Korean chilli paste (gochujang)
veya 20 g sriracha sauce - 20 g honey
- 10 g toasted sesame oil
Sous-vide Pork Loin
- 50 g onions, quartered
- 4 garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
-
50
g Korean chilli paste (gochujang)
veya 50 g sriracha sauce - 20 g honey
- 10 g soy sauce
- 10 g toasted sesame oil
- 800 g pork tenderloin, cut in 2 pieces (approx. 10-12 cm long each)
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
veya 1 tsp ascorbic acid powder - 2 Tbsp sunflower oil
- 4 spring onions, thinly sliced (approx. 2 mm)
- 1 tsp toasted sesame seeds
Finalisation
- 2 tsp toasted sesame seeds
- 1 butter lettuce, washed, separated into individual whole leaves
- 5 garlic cloves, thinly sliced (1-2 mm)
- 5 fresh red chillies, thinly sliced (approx. 2 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2101 kJ / 502 kcal
- Protein
- 48 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 22 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 1385 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2h
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Lemongrass Beef Salad
30 min
Sticky Gochujang Marinade
10min
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
1 godz. 45 min
Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums
1 godz. 20 min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4h 50min
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1 godz. 20 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Steak au Poivre
20 min
Sticky Apple Pork Ribs
2h 30min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min