
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
BBQ Sauce
- 50 g onions quartered
- 2 garlic cloves
- 50 g miso paste
-
20
g Korean chilli paste (gochujang)
veya 20 g sriracha sauce - 20 g honey
- 10 g toasted sesame oil
Sous-vide Pork Loin
- 50 g onions quartered
- 4 garlic cloves
- 10 g fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
-
50
g Korean chilli paste (gochujang)
veya 50 g sriracha sauce - 20 g honey
- 10 g soy sauce
- 10 g toasted sesame oil
- 800 g pork tenderloin cut in 4 pieces (approx. 10-12 cm long each)
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice freshly squeezed (see tip)
veya 1 tsp ascorbic acid powder - 2 Tbsp sunflower oil
- 4 spring onions thinly sliced (approx. 2 mm)
- 1 tsp toasted sesame seeds
Finalisation
- 2 tsp toasted sesame seeds
- 1 butter lettuce washed, separated into individual whole leaves
- 5 garlic cloves thinly sliced (1-2 mm)
- 5 fresh red chillies thinly sliced (approx. 2 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 502 kcal / 2101 kJ
- Protein
- 48 g
- Yağ
- 22 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Lif
- 4 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Sodyum
- 1385 mg