Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1350 g tinned chickpeas, rinsed and drained (drained weight)
- 300 g vegetarian sausages, sliced (5 mm)
- 150 g carrots, peeled, cut in pieces (3-4 cm)
- 200 g leeks (only the white part), sliced
- 50 g olive oil
- 4 garlic cloves
-
450
g liquid vegetable stock (see tip)
veya 450 g water and 2 vegetable stock cubes (each 0.5l) - 400 g waxy potatoes, peeled, cut in small pieces
- 2 dried bay leaf
- 4 tsp fine sea salt
- 6 Tbsp hot paprika
- 4 tsp dried chilli flakes
- 2 Tbsp white wine vinegar
- 4 Tbsp ground cumin
-
450
g liquid vegetable stock
veya 450 g water and 2 vegetable stock cubes (each 0.5l)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1497 kJ / 357 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 8 g
- Sodyum
- 709 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30min
Slow-cooked Chickpea Stew
4 Std. 15 Min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45min
Root Vegetable Gratin
1h
Vegetable Soup
35min
Vegetarian Chilli
1h 5min
Cape Malay Vegetable Curry
35min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min