Uyumlu sürümler
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 butternut squash (approx. 1100-1200 g), peeled, diced (2.5 cm)
- 1 Tbsp olive oil, plus 50 g
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper, plus 1 pinch
- 10 g fresh coriander leaves
- 200 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 1 fresh red chilli, deseeded, if desired
- 1 tsp chilli powder
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp chipotle paste
- 1 tsp smoked paprika
- 400 g tinned chopped tomatoes
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 2 Tbsp cider vinegar
- 460 g tinned black beans, rinsed and drained (approx. 2 x 400 g tins)
- 40 g lime juice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1029 kJ / 245.9 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Karbonhidrat
- 32.1 g
- Yağ
- 11.6 g
- Doymuş Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 9.7 g
- Sodyum
- 505.4 mg
Alternatif tarifler
Garlic and White Bean Stew
50min
Vegetarian Chilli
35min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 min