Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g red split lentils
- ½ lemon, thin peelings of skin only
- 2 cm fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 300 g carrots, cut in pieces (3-4 cm)
- 50 g onions, quartered
- 50 g unsalted butter, diced
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 500 g water
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, plus extra roughly chopped for garnishing
-
100
g milk, plus extra for serving if desired
veya single cream, plus extra for serving if desired
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 654 kJ / 156 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Karbonhidrat
- 10.7 g
- Yağ
- 11.5 g
Alternatif tarifler
Celeriac and Apple Soup
55 min
Carrot and Coriander Soup
25 Min
Broccoli and stilton soup
30 Min
Creamy Courgette Soup
25 Min
Vegetable Soup
35 Min
Curried Parsnip and Apple Soup
30 Min
Pea and Mint Soup (TM6)
20 Min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 Min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 Min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30 Min
Curried Parsnip Soup
30 Min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 Min