Uyumlu sürümler
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Chocolate Mousse
- 240 g tinned chickpeas, aquafaba only (approx. 140 g from 1 x 400 g tin) (reserve chickpeas)
- 120 g dark chocolate (70% cocoa solids), vegan, in pieces
- 80 g medjool dates, halved, pitted
- 50 g coconut oil
Lentil Stew
- 200 g onions, quartered
- 50 g medjool dates, halved, pitted
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded, roughly chopped
- 3 garlic cloves
- 1 Tbsp garam masala
- 40 g olive oil
- 100 - 120 g tomatoes, cut in pieces
- 120 g red lentils, rinsed
-
60
g kale, thick stems removed, cut in pieces (2-3 cm)
veya 50 g fresh spinach leaves - 700 g water
- ½ tsp ground turmeric
- 450 g tinned coconut milk
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled, or to taste
veya 2 tsp vegetable stock paste, or to taste - 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 200 g carrots, peeled, cut in pieces
- 150 g celeriac, peeled, cut in pieces
- 100 g potato, peeled, cut in pieces
Vegetable Salad
-
60
g red onion, quartered
veya 60 g onion, quartered -
150
g fresh green peas
veya frozen green peas, defrosted - 25 g pickled capers, drained
- 60 - 80 g vegan mayonnaise
- 1 - 2 tsp Dijon mustard
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- fresh coriander, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4086.7 kJ / 976.8 kcal
- Protein
- 27.8 g
- Karbonhidrat
- 108.5 g
- Yağ
- 60.5 g
- Doymuş Yağ
- 37 g
- Lif
- 28.5 g
- Sodyum
- 1103.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coconut and Spinach Dahl
50 min
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40 min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 Std. 10 Min
Chickpea Pancakes
20 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12h 20 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45 min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h