![Lentil, Red Pepper and Harissa Soup Lentil, Red Pepper and Harissa Soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0B91F627-FB21-4300-B6D5-F788278A7D00/Derivates/2DA3C0B9-7D96-4FC4-95DB-A34CA3A985FB.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g red onions, quartered
- 1 garlic clove
- 150 g carrots, cut in pieces
- 120 g swede, cut in pieces
- 300 g red peppers, cut in pieces
- 30 g olive oil, plus extra for serving
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp smoked paprika
- 1 Tbsp harissa paste
- ¾ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 180 g red split lentils, rinsed
- 900 g vegetable stock
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 842 kJ / 201 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Karbonhidrat
- 26.7 g
- Yağ
- 6.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Carrot and Coriander Soup
25min
Red Lentil Soup
40min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Mulligatawny Soup
35min
Carrot and Coriander Soup
25min
Spiced Moroccan Lentil Soup
40min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min