Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g de beurre
- 2 filets de thon frais
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 70 g de jus de citron
- 1 brin de basilic frais
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1500 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1377.5 kJ / 329.5 kcal
- Protein
- 36.5 g
- Karbonhidrat
- 2.5 g
- Yağ
- 19 g
- Doymuş Yağ
- 11.5 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 683.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cuisson du riz long blanc
35min
Poireaux et œufs durs, sauce gribiche
35min
Cuisson du riz au jasmin
35min
Rissoler 350 g d'échalotes
25min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5min
Sous-vide magrets de canard
2 godz.
Saumon teriyaki sous-vide
1h 20min
Coques aux herbes, chantilly Passion
30min
Ravioli aux champignons et à la courge
1 godz. 30 min
Cuisson du riz basmati
35min
Magret de canard et sabayon à l'orange
2 godz. 20 min
Gambas au romarin
40min