Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g de beurre
- 2 filets de thon frais
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 70 g de jus de citron
- 1 brin de basilic frais
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1500 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1377.5 kJ / 329.5 kcal
- Protein
- 36.5 g
- Karbonhidrat
- 2.5 g
- Yağ
- 19 g
- Doymuş Yağ
- 11.5 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 683.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1u. 5min
Dos de cabillaud sous-vide, écrasé de pommes de terre
1u. 50min
Poires sous-vide à la cannelle
2 Std. 5 Min
Saumon teriyaki sous-vide
1h 20min
Calamars sous-vide
4h 15min
Sous-vide filets de poulet
1 godz. 55 min
Sous-vide magrets de canard
2h
Cuire du riz long complet
55min
Cuisson du riz basmati
35min
Cuisson du riz long blanc
35min
Poires au vin rouge
5h
Filet de colin, salade de betterave et roquette
1h 35 min