Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)
TM6

Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)

4.6 (27 değerlendirme)

Malzemeler

La sauce aigre-douce à la cerise

  • 60 g de sucre en poudre
  • 60 g de vinaigre de vin rouge
  • 300 g de cerises fraîches ou surgelées
  • 200 g de fond de veau

Le magret

  • 1800 g d'eau
  • 1 magret de canard avec la peau

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
2887 kJ / 687 kcal
Protein
53 g
Karbonhidrat
57.5 g
Yağ
25 g
Doymuş Yağ
5.5 g
Lif
3 g
Sodyum
1135 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler