Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron fraîchement pressé
- 450 g de gambas crues
- 1 branche de romarin frais
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 888.5 kJ / 211.5 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 0.5 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 437 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Seiches marinées à l'huile d'olive et au citron
35 min
Salade de poulpe sous-vide
8 godz.
Mouclade charentaise
40 min
Vapeur de lotte et d'asperges à la bisque de langoustine
55 min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1 godz. 20 min
Salade de fruits de mer et légumes croquants
3h
Noix de saint-jacques aux crosnes et moelle de bœuf
2h 30min
Langoustines vapeur, mayonnaise au safran
50 min
Daurade à l'ail
40 min
Homard rôti et sauce au cidre
45 min
Mouclade
1h
Ormeaux à la persillade verte
30 min