Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g eggplant, cut into thin long slices (approx. 3 mm)
- extra virgin olive oil spray
Filling
- 130 g cauliflower, broken into florets
- 100 g carrot, cut into pieces
- 40 g eschalot, cut into halves
- 1 garlic clove
- 3 - 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 stalk celery, cut into pieces
- 10 g extra virgin olive oil
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 10 g tomato paste
- 1 tbsp Worcestershire sauce (see Tips)
- 1 tsp ground sweet paprika
- 1 pinch ground cinnamon
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
Sauce
- 1 garlic clove
- 10 g extra virgin olive oil
- 400 g canned tomatoes
- 1 tbsp dried oregano
- ¼ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 200 g ricotta (see Tips)
- 150 g bocconcini, sliced
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1326.1 kJ / 315.7 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Karbonhidrat
- 13.8 g
- Yağ
- 20.3 g
- Doymuş Yağ
- 9.1 g
- Lif
- 8.5 g
- Sodyum
- 593.9 mg
Alternatif tarifler
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Mushroom stroganoff
20min
Honey ginger tofu with greens
2 godz. 25 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45min
Spinach and artichoke penne
1 Std. 5 Min
Eggplant and ricotta involtini
1 godz. 20 min
Lentil moussaka
3 godz. 30 min
Vegetarian quiche
1 godz. 55 min
Zucchini lasagne
1 Std. 30 Min
Chickpea shawarma salad bowl
40min
Vegetable bake with goat's feta
1 Std. 30 Min