
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g eggplant cut into thin long slices (approx. 3 mm)
- extra virgin olive oil spray
Filling
- 130 g cauliflower broken into florets
- 100 g carrot cut into pieces
- 40 g eschalot cut into halves
- 1 garlic clove
- 3 - 4 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 1 stalk celery cut into pieces
- 10 g extra virgin olive oil
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 10 g tomato paste
- 1 tbsp Worcestershire sauce (see Tips)
- 1 tsp ground sweet paprika
- 1 pinch ground cinnamon
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
Sauce
- 1 garlic clove
- 10 g extra virgin olive oil
- 400 g canned tomatoes
- 1 tbsp dried oregano
- ¼ tsp salt to taste
- ¼ tsp ground black pepper to taste
- 200 g ricotta (see Tips)
- 150 g bocconcini sliced
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 315.7 kcal / 1326.1 kJ
- Protein
- 15.2 g
- Yağ
- 20.3 g
- Karbonhidrat
- 13.8 g
- Lif
- 8.5 g
- Doymuş Yağ
- 9.1 g
- Sodyum
- 593.9 mg