Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g eggplant, cut into thin long slices (approx. 3 mm)
- extra virgin olive oil spray
Filling
- 130 g cauliflower, broken into florets
- 100 g carrot, cut into pieces
- 40 g eschalot, cut into halves
- 1 garlic clove
- 3 - 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 stalk celery, cut into pieces
- 10 g extra virgin olive oil
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 10 g tomato paste
- 1 tbsp Worcestershire sauce (see Tips)
- 1 tsp ground sweet paprika
- 1 pinch ground cinnamon
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
Sauce
- 1 garlic clove
- 10 g extra virgin olive oil
- 400 g canned tomatoes
- 1 tbsp dried oregano
- ¼ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 200 g ricotta (see Tips)
- 150 g bocconcini, sliced
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1326.1 kJ / 315.7 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Karbonhidrat
- 13.8 g
- Yağ
- 20.3 g
- Doymuş Yağ
- 9.1 g
- Lif
- 8.5 g
- Sodyum
- 593.9 mg
Alternatif tarifler
Eggplant involtini with risotto
1sa 55 dk
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Ancho chilli and black bean stew
40 min
Middle Eastern planked salmon
1h 40min
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30 min
Eggplant rotolo
1h 40min
Mediterranean capsicums
2h
Melanzane parmigiana
2u. 5min
Zucchini lasagne
1 godz. 30 min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5 Std. 40 Min
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min