Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roasted cauliflower
- 1 large cauliflower (approx. 865 g), with leaves
- extra virgin olive oil spray
- 2 kale leaves, stalks removed and leaves torn into large pieces
- 3 tbsp nuts and/or seeds of choice
- 1 tsp sea salt
- 1 tbsp paprika
- ½ tsp garlic powder
- 1 tsp ground cumin
Parsley sauce
- 1 bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 2 pieces lemon zest, cut into 4 cm strips, no white pith
- 50 g extra virgin olive oil
- ½ - 1 lemon, juice only, to taste
- sea salt, to season
Cauliflower hommus
- 1 garlic clove
- 4 ice cubes
- 50 g extra virgin olive oil
- 80 g tahini
- ½ - 1 lemon, juice only, to taste
- sea salt, to taste
- black sesame seeds, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2076 kJ / 494.3 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 9.8 g
- Yağ
- 44.6 g
- Doymuş Yağ
- 6.1 g
- Lif
- 9.5 g
- Sodyum
- 785.6 mg
Alternatif tarifler
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15 Min
Chickpea shawarma salad bowl
40min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 min
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 30 Min
White bean smash with kale, eggs and avocado (Diabetes)
25 Min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20 Min
Hemp and matcha overnight oats
6 Std. 5 Min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50min
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40min
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min
Warm satay bowl
1 Std. 10 Min