Warm capsicum and tomato salad with olives

Warm capsicum and tomato salad with olives

4.7 18 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 50 dk
6 portions

Malzemeler

  • yellow capsicums flesh pierced
    2
  • red capsicum flesh pierced
    1
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    2 sprigs
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil (see Tips)
    40 g
  • dried bay leaf
    1
  • fennel seeds
    1 tsp
  • olives drained (see Tips)
    100 g
  • sherry vinegar (see Tips)
    20 g
  • sugar
    ½ tsp
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • jarred marinated artichoke hearts drained (approx. 100 g after draining)
    230 g
  • ripe tomatoes cut into wedges
    3
  • fresh basil leaves only, for garnishing
  • shaved Parmesan cheese to serve

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 169.2 kcal / 710.7 kJ
Protein 5.4 g
Yağ 11.6 g
Karbonhidrat 8 g
Lif 5.8 g
Doymuş Yağ 2.1 g
Sodyum 772.6 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...