Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 yellow capsicums, flesh pierced
- 1 red capsicum, flesh pierced
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil (see Tips)
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp fennel seeds
- 100 g olives, drained (see Tips)
- 20 g sherry vinegar (see Tips)
- ½ tsp sugar
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 230 g jarred marinated artichoke hearts, drained (approx. 100 g after draining)
- 3 ripe tomatoes, cut into wedges
- fresh basil leaves only, for garnishing
- shaved Parmesan cheese, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 710.7 kJ / 169.2 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 11.6 g
- Doymuş Yağ
- 2.1 g
- Lif
- 5.8 g
- Sodyum
- 772.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Asparagus and broad bean salad
25 menit
Tomatoes with wasabi dressing
10 min
Middle Eastern planked salmon
1 godz. 40 min
Roasted vegetables with horseradish cream
40min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1j
Raw cauliflower tabouli
30min
Grilled potato salad with pangrattato
40min
Sweetcorn and black rice salad
1j
Mixed tomato and labne salad
24h 20min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Cypriot grain salad
45min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 min