
Cihazlar ve Aksesuarlar
Warm capsicum and tomato salad with olives
Hazırlık 15 dk
Toplam 50 dk
6 portions
Malzemeler
-
yellow capsicums flesh pierced2
-
red capsicum flesh pierced1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil (see Tips)40 g
-
dried bay leaf1
-
fennel seeds1 tsp
-
olives drained (see Tips)100 g
-
sherry vinegar (see Tips)20 g
-
sugar½ tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
jarred marinated artichoke hearts drained (approx. 100 g after draining)230 g
-
ripe tomatoes cut into wedges3
-
fresh basil leaves only, for garnishing
-
shaved Parmesan cheese to serve
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
169.2 kcal /
710.7 kJ
Protein
5.4 g
Yağ
11.6 g
Karbonhidrat
8 g
Lif
5.8 g
Doymuş Yağ
2.1 g
Sodyum
772.6 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Barbecue
102 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda