Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 yellow capsicums, flesh pierced
- 1 red capsicum, flesh pierced
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil (see Tips)
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp fennel seeds
- 100 g olives, drained (see Tips)
- 20 g sherry vinegar (see Tips)
- ½ tsp sugar
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 230 g jarred marinated artichoke hearts, drained (approx. 100 g after draining)
- 3 ripe tomatoes, cut into wedges
- fresh basil leaves only, for garnishing
- shaved Parmesan cheese, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 710.7 kJ / 169.2 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 11.6 g
- Doymuş Yağ
- 2.1 g
- Lif
- 5.8 g
- Sodyum
- 772.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 Std. 10 Min
Superfood salmon salad
1h 5min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10min
Mixed tomato and labne salad
24h 20min
Middle Eastern planked salmon
1 Std. 40 Min
Beetroot salad with raita dressing
35min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Chipotle bean and corn salad
40 Min
Cypriot grain salad
45 Min
Tuna nicoise salad (gut health)
1 Std. 15 Min
Salmon niçoise salad
35min