Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 yellow capsicums, flesh pierced
- 1 red capsicum, flesh pierced
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil (see Tips)
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp fennel seeds
- 100 g olives, drained (see Tips)
- 20 g sherry vinegar (see Tips)
- ½ tsp sugar
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 230 g jarred marinated artichoke hearts, drained (approx. 100 g after draining)
- 3 ripe tomatoes, cut into wedges
- fresh basil leaves only, for garnishing
- shaved Parmesan cheese, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 710.7 kJ / 169.2 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 11.6 g
- Doymuş Yağ
- 2.1 g
- Lif
- 5.8 g
- Sodyum
- 772.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Carrot, feta and mint salad
40min
Tomatoes with wasabi dressing
10 min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25 min
Roasted vegetables with horseradish cream
40min
Raw cauliflower tabouli
30min
Prawn salad with horseradish cream
1h
Sweetcorn and black rice salad
1h
Asian beef salad with peanut dressing
30min
Mixed tomato and labne salad
24h 20min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1h