Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Spinach dumplings
- 200 g frozen spinach leaves, thawed and well drained
- 70 g onion, cut into halves
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 60 g unsalted butter
- 130 g milk
- 250 g day old bread, cut into cubes (1 cm)
- 150 g mozzarella, cut into cubes (1 cm)
- 40 g plain flour
- 3 eggs
- ½ tsp sea salt
- 1 pinch nutmeg
Tomato ragout
- 100 g onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 400 g canned tomatoes
- 10 g tomato paste
- 1 tsp sugar
- ½ tsp dried thyme
- ½ tsp sea salt, plus extra to taste
- 100 g water
- 250 g cherry tomatoes
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- fresh basil, leaves only, torn into pieces, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2492.2 kJ / 595.7 kcal
- Protein
- 23.6 g
- Karbonhidrat
- 54.5 g
- Yağ
- 32.6 g
- Doymuş Yağ
- 15.5 g
- Lif
- 6.6 g
- Sodyum
- 1239.3 mg
Alternatif tarifler
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Mediterranean pasta salad
50min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Fresh tomato tart
40min
Spinach and artichoke penne
1h 5min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1h
Pumpkin and ricotta cannelloni
1h 20min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40min
Melanzane parmigiana
2u. 5min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Caramelised leek and feta tart
2 Std. 25 Min