Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Polenta toast
- oil, for greasing
- 750 g water
- 150 g fine polenta (see Tips)
- ¼ tsp dried thyme
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
Mushroom ragu
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 ½ tbsp unsalted butter
- 1 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 500 g fresh mixed mushrooms, cut into slices, quarters or left whole, depending on size (see Tips)
- 1 tbsp lemon juice
- 5 tbsp pouring (whipping) cream
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, cut into small pieces, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 1159 kJ / 276 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Karbonhidrat
- 18.9 g
- Yağ
- 16.8 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Palak paneer
1 Std. 15 Min
Eggplant involtini with risotto
1h 55min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 min
Pea and garden mint fritters
25 min
Mushroom stroganoff
20 min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 Min
Mediterranean carrot fritters
1j
Polenta zucchini slice
2j 10 menit
Mushroom-stuffed mushrooms
50 menit
Mashed pea and corn slice
40 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 Std. 15 Min
Zucchini soup
25 min