Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Polenta toast
- oil, for greasing
- 750 g water
- 150 g fine polenta (see Tips)
- ¼ tsp dried thyme
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
Mushroom ragu
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 ½ tbsp unsalted butter
- 1 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 500 g fresh mixed mushrooms, cut into slices, quarters or left whole, depending on size (see Tips)
- 1 tbsp lemon juice
- 5 tbsp pouring (whipping) cream
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, cut into small pieces, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 1159 kJ / 276 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Karbonhidrat
- 18.9 g
- Yağ
- 16.8 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto with lemon, thyme and feta
30 Min
Baba ghanoush
1h
Milanese risotto
25min
Eggplant involtini with risotto
1 godz. 55 min
Asparagus risotto
40 Min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 godz. 25 min
Polenta
25min
Melanzane parmigiana
2 Std. 5 Min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1h
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1h 35 min
Rosemary and thyme polenta chips
1h