![Mushroom ragu with polenta toast Mushroom ragu with polenta toast](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3d1a3ecf-9bf2-479f-8a94-9adfd81a5304/Derivates/836c534a-c28c-4208-90de-55f896d0ed97.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Polenta toast
- oil, for greasing
- 750 g water
- 150 g fine polenta (see Tips)
- ¼ tsp dried thyme
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
Mushroom ragu
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 ½ tbsp unsalted butter
- 1 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 500 g fresh mixed mushrooms, cut into slices, quarters or left whole, depending on size (see Tips)
- 1 tbsp lemon juice
- 5 tbsp pouring (whipping) cream
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, cut into small pieces, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 1159 kJ / 276 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Karbonhidrat
- 18.9 g
- Yağ
- 16.8 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Asparagus risotto
40 min
Sun-dried tomato tartare
15 min
Mushroom quinoa tartlets with truffle oil
1 godz. 35 min
Mushroom stroganoff
20 min
Eggplant rotolo
1 Std. 40 Min
Semolina gnocchi with asparagus
1h 15min
Pea and garden mint fritters
25 min
Baba ghanoush
1 Std.
Mushroom quinotto
30 min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 min
Rosemary and thyme polenta chips
1 Std.
Eggplant involtini with risotto
1h 55 phút