
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Beef cheeks
- 4 beef cheeks (approx. 800 g), trimmed
- vegetable oil for frying
- 180 g brown onion cut into wedges (1 cm)
- 150 g celery cut into pieces (2-3 cm)
- 120 g carrot cut into pieces (2-3 cm)
- 120 g leek cut into pieces (2-3 cm)
- 2 sprigs fresh thyme leaves only
- 2 garlic cloves crushed
- 150 g red wine
- 1 tsp Beef stock paste (see Tips)
- 500 g water
Roast baby onions
- 10 pickling onions unpeeled, cut into halves
- 1 tbsp vegetable oil
- salt to season
- 2 sprigs fresh thyme leaves only
Vanilla carrot purée
- 3 carrots (approx. 250 g), trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 50 g unsalted butter
- 150 - 200 g water to just cover carrots, plus extra if needed
- 2 pinches salt to taste
- 2 pinches ground black pepper to taste
- ½ vanilla bean seeds scraped and reserved
Thyme glazed carrots
- 16 baby carrots trimmed
- 30 g unsalted butter
- 3 sprigs fresh thyme leaves only
Brioche croutons
- 2 tbsp unsalted butter
- 50 g brioche bread, cut into small cubes (5 mm - see Tips)
- salt to season
- ground black pepper to season
- fresh thyme leaves only, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 718.6 kcal / 3018.1 kJ
- Protein
- 50.1 g
- Yağ
- 39.3 g
- Karbonhidrat
- 34.8 g
- Lif
- 15.5 g
- Doymuş Yağ
- 18.3 g
- Sodyum
- 695.6 mg