Cihazlar ve Aksesuarlar
Choron sauce (Tomato béarnaise)
Hazırlık 5 dk
Toplam 20 dk
350 g
Malzemeler
-
fresh tarragon leaves and stalks separated2 - 3 sprigs
-
fresh chervil leaves and stalks separated (see Tips)2 - 3 sprigs
-
tomato50 g
-
eschalots80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter cut into pieces180 g
-
egg yolks4
-
salt½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
tomato paste1 - 2 tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 350 g
Sodyum
2385.8 mg
Protein
16.1 g
Kalori
6636 kJ /
1580 kcal
Yağ
166.8 g
Lif
5.2 g
Doymuş Yağ
102.4 g
Karbonhidrat
5.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Thickening with TM6
19 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Tartare sauce
10 dk
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55 dk
Veal pizzaiola
40 dk
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55 dk
Béarnaise sauce
20 dk
Golden baklava
25sa 25 dk
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24sa 30 dk
Nam Jim
10 dk
Orange and passionfruit Eton mess
2sa 50 dk
Diane sauce
20 dk
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 dk
Prawn and saffron arancini
25sa