Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Barbecue butter
- 1 garlic clove
- ½ tsp fresh rosemary leaves
- 20 g eschalot
- 20 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 1 pinch salt, to season
- 1 pinch ground black pepper, to season
- 50 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- ½ tsp liquid smoke seasoning (see Tips)
Pork fillet wrapped in prosciutto
- 1850 g water, plus extra to submerge bag
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 100 g prosciutto
- 250 - 300 g pork fillet
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 70 g basil pesto (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2962.6 kJ / 705.4 kcal
- Protein
- 54.5 g
- Karbonhidrat
- 6.6 g
- Yağ
- 50.9 g
- Doymuş Yağ
- 20.5 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 2348.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1u. 5min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7h 10 min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Pork belly with spring onions
1h 10min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min