Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Barbecue butter
- 1 garlic clove
- ½ tsp fresh rosemary leaves
- 20 g eschalot
- 20 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 1 pinch salt, to season
- 1 pinch ground black pepper, to season
- 50 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- ½ tsp liquid smoke seasoning (see Tips)
Pork fillet wrapped in prosciutto
- 1850 g water, plus extra to submerge bag
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 100 g prosciutto
- 250 - 300 g pork fillet
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 70 g basil pesto (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2962.6 kJ / 705.4 kcal
- Protein
- 54.5 g
- Karbonhidrat
- 6.6 g
- Yağ
- 50.9 g
- Doymuş Yağ
- 20.5 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 2348.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teriyaki chicken thighs
2 Std. 10 Min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 Std. 20 Min
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14 godz.
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 godz. 20 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 godz. 20 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 godz. 20 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min