Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Barbecue butter
- 1 garlic clove
- ½ tsp fresh rosemary leaves
- 20 g eschalot
- 20 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 1 pinch salt, to season
- 1 pinch ground black pepper, to season
- 50 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- ½ tsp liquid smoke seasoning (see Tips)
Pork fillet wrapped in prosciutto
- 1850 g water, plus extra to submerge bag
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 100 g prosciutto
- 250 - 300 g pork fillet
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 70 g basil pesto (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2962.6 kJ / 705.4 kcal
- Protein
- 54.5 g
- Karbonhidrat
- 6.6 g
- Yağ
- 50.9 g
- Doymuş Yağ
- 20.5 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 2348.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Seared steak and rocket salad
20 min
Barbecued pork ribs
26h 15min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2h 10min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 Std. 25 Min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3h 15 min
Bourbon pork ribs
5 godz. 50 min