Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 garlic cloves
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g olive oil
- 20 g salted butter
- 150 g cocktail onions, drained
- ¼ tsp salt
- 2 beef cheeks (approx. 400 g each), trimmed and fatty membrane removed, cut into pieces (7 cm)
- 120 g red wine
- 15 g plain flour
- 15 g Meat stock paste (see Tips)
- 25 g tomato paste
- 120 g fresh button mushrooms, cut into halves
- 100 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into halves
- 200 g carrots, cut into slices (approx. 2.5 cm)
- 2 dried bay leaves
- 130 g water
- fresh flat-leaf parsley, chopped, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2089.2 kJ / 497.4 kcal
- Protein
- 45 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 27.2 g
- Doymuş Yağ
- 10.3 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 796.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20 min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4óra 20p
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 Std. 40 Min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20 min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4sa 35 dk
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Lamb and fennel ragu
4sa 35 dk
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3h 15min
Chicken chasseur
1u. 50min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Beef and mushroom stroganoff
40 Min