Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 garlic cloves
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g olive oil
- 20 g salted butter
- 150 g cocktail onions, drained
- ¼ tsp salt
- 2 beef cheeks (approx. 400 g each), trimmed and fatty membrane removed, cut into pieces (7 cm)
- 120 g red wine
- 15 g plain flour
- 15 g Meat stock paste (see Tips)
- 25 g tomato paste
- 120 g fresh button mushrooms, cut into halves
- 100 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into halves
- 200 g carrots, cut into slices (approx. 2.5 cm)
- 2 dried bay leaves
- 130 g water
- fresh flat-leaf parsley, chopped, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2089.2 kJ / 497.4 kcal
- Protein
- 45 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 27.2 g
- Doymuş Yağ
- 10.3 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 796.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef and mushroom stroganoff
40 Min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Lamb and fennel ragu
4h 35min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM6)
4h
Chinese pork with vegetables
1h 20 min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40 Min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4h 35min
Chicken chasseur
1h 50 min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3 godz. 15 min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min