Beef cheek Bourguignon

Beef cheek Bourguignon

4.5 246 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 5sa 25 dk
4 portions

Malzemeler

  • garlic cloves
    3
  • fresh thyme leaves only
    2 sprigs
  • olive oil
    20 g
  • salted butter
    20 g
  • cocktail onions drained
    150 g
  • salt
    ¼ tsp
  • beef cheeks (approx. 400 g each), trimmed and fatty membrane removed, cut into pieces (7 cm)
    2
  • red wine
    120 g
  • plain flour
    15 g
  • Meat stock paste (see Tips)
    15 g
  • tomato paste
    25 g
  • fresh button mushrooms cut into halves
    120 g
  • fresh Swiss brown mushrooms cut into halves
    100 g
  • carrots cut into slices (approx. 2.5 cm)
    200 g
  • dried bay leaves
    2
  • water
    130 g
  • fresh flat-leaf parsley chopped, for garnishing

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 497.4 kcal / 2089.2 kJ
Protein 45 g
Yağ 27.2 g
Karbonhidrat 12 g
Lif 3.8 g
Doymuş Yağ 10.3 g
Sodyum 796.8 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...