
Cihazlar ve Aksesuarlar
Beef cheek Bourguignon
Hazırlık 15 dk
Toplam 5sa 25 dk
4 portions
Malzemeler
-
garlic cloves3
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
olive oil20 g
-
salted butter20 g
-
cocktail onions drained150 g
-
salt¼ tsp
-
beef cheeks (approx. 400 g each), trimmed and fatty membrane removed, cut into pieces (7 cm)2
-
red wine120 g
-
plain flour15 g
-
Meat stock paste (see Tips)15 g
-
tomato paste25 g
-
fresh button mushrooms cut into halves120 g
-
fresh Swiss brown mushrooms cut into halves100 g
-
carrots cut into slices (approx. 2.5 cm)200 g
-
dried bay leaves2
-
water130 g
-
fresh flat-leaf parsley chopped, for garnishing
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
497.4 kcal /
2089.2 kJ
Protein
45 g
Yağ
27.2 g
Karbonhidrat
12 g
Lif
3.8 g
Doymuş Yağ
10.3 g
Sodyum
796.8 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Slow Cooking
10 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda