
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 140 g brown onion cut into quarters
- 130 g carrot cut into pieces (2-3 cm)
- 130 g celery cut into pieces (2-3 cm)
- 3 garlic cloves
- 50 g extra virgin olive oil
- 800 g boneless lamb shoulder cut into pieces (3-4 cm)
- salt to season
- ground black pepper to season
- 100 g red wine
- 6 anchovy fillets
- ½ tsp dried chilli flakes
- 1 tbsp fennel seeds lightly crushed
- 300 g canned chopped tomatoes
- 25 g tomato paste
- 1 tsp dried rosemary
- 1 tsp dried thyme
- 50 g shaved Parmesan cheese
- 1 - 2 sprigs fresh basil leaves only
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 549.3 kcal / 2306.9 kJ
- Protein
- 49 g
- Yağ
- 34.8 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Lif
- 5.5 g
- Doymuş Yağ
- 11.1 g
- Sodyum
- 758.6 mg