Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 140 g brown onion, cut into quarters
- 130 g carrot, cut into pieces (2-3 cm)
- 130 g celery, cut into pieces (2-3 cm)
- 3 garlic cloves
- 50 g extra virgin olive oil
- 800 g boneless lamb shoulder, cut into pieces (3-4 cm)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 100 g red wine
- 6 anchovy fillets
- ½ tsp dried chilli flakes
- 1 tbsp fennel seeds, lightly crushed
- 300 g canned chopped tomatoes
- 25 g tomato paste
- 1 tsp dried rosemary
- 1 tsp dried thyme
- 50 g shaved Parmesan cheese
- 1 - 2 sprigs fresh basil, leaves only
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2306.9 kJ / 549.3 kcal
- Protein
- 49 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 34.8 g
- Doymuş Yağ
- 11.1 g
- Lif
- 5.5 g
- Sodyum
- 758.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef and mushroom stroganoff
40 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM6)
4h
Chinese pork with vegetables
1h 20 min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40 min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4 godz. 35 min
Chicken chasseur
1u. 50min
Lamb with pumpkin and lentils
50 min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3u. 40min
Chinese five spice beef cheeks
4 Std. 25 Min
Beef cheek Bourguignon
5 Std. 25 Min
Beef brisket chilli con carne
7h