Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 140 g brown onion, cut into quarters
- 130 g carrot, cut into pieces (2-3 cm)
- 130 g celery, cut into pieces (2-3 cm)
- 3 garlic cloves
- 50 g extra virgin olive oil
- 800 g boneless lamb shoulder, cut into pieces (3-4 cm)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 100 g red wine
- 6 anchovy fillets
- ½ tsp dried chilli flakes
- 1 tbsp fennel seeds, lightly crushed
- 300 g canned chopped tomatoes
- 25 g tomato paste
- 1 tsp dried rosemary
- 1 tsp dried thyme
- 50 g shaved Parmesan cheese
- 1 - 2 sprigs fresh basil, leaves only
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2306.9 kJ / 549.3 kcal
- Protein
- 49 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 34.8 g
- Doymuş Yağ
- 11.1 g
- Lif
- 5.5 g
- Sodyum
- 758.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto verde (TM6)
30min
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min
Beef brisket chilli con carne
7h
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 godz. 40 min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4 godz. 35 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 Std. 15 Min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM6)
4 godz.
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1h 45min
Chicken chasseur
1 Std. 50 Min
Lamb shanks with risoni and feta
3óra 50p
Beef and mushroom stroganoff
40min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min